ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Zαμάνης: "Τιμωρούμαστε όλες οι ομάδες με την διακοπή"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ζαμάνης, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, σε δήλωσή του υποστήριξε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος δημιουργεί και δεν λύνει προβλήματα, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του δεν πρέπει να στιγματίζονται και τάχθηκε υπέρ του VAR.

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος επισήμανε σε δήλωσή του πως πρέπει να γίνει η κατά γράμμα εφαρμογή των νόμων ανεξαρτήτως ονομάτων, στάθηκε στην αναγκαιότητα θέσπισης του VAR και τόνισε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη και τους 4 "μεγάλους". Αναλυτικά:

"Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά από ένα ατυχές περιστατικό, για το οποίο ο κ. Σαββίδης που το δημιούργησε, ανέλαβε πλήρως τις ευθύνες του και έχει μετανιώσει γι’ αυτό, ζητώντας με σχετική του ανακοίνωση, δημόσια συγνώμη, από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όλους τους Έλληνες φιλάθλους, την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, ο ΠΑΟΚ και το φίλαθλο κοινό του (που σημειωτέον στο συγκεκριμένο ματς είχε υποδειγματική συμπεριφορά) δεν φταίνε σε τίποτα για να στιγματίζονται, είναι δε επιβεβλημένο να τίθενται τα τεκταινόμενα στην πραγματική τους διάσταση.

Τιμωρούμαστε όλες οι ομάδες με την διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία ουσιαστικά δεν βοηθάει στο να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Αντιθέτως, δημιουργεί μεγαλύτερα, καθώς διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία των ομάδων σε μια περίοδο όπου όλοι μας έχουμε ρίξει το βάρος μας στην κατάρτιση των φακέλων για την αδειοδότηση της νέας περιόδου. Παράλληλα το ενδεχόμενο να υπάρξει κραχ στο ποδόσφαιρο, θα σημάνει και την καταστροφή του, με κίνδυνο οι επιπτώσεις (λειτουργώντας ως ντόμινο) να βαρύνουν και άλλους τομείς της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο, διέπεται από νόμους και κανόνες, που ενδεχομένως θα πρέπει να γίνουν και περισσότερο αυστηροί. Το απλούστερο πράγμα που μπορεί και πρέπει να γίνει, είναι η κατά γράμμα εφαρμογή τους, ανεξαρτήτως ονομάτων και μεγεθών.

Σαφέστατα και εμείς ως Πανιώνιος, ο σύλλογος που διαχρονικά ενδιαφέρεται για το «ευ αγωνίζεσθαι» και για την ανάπτυξη του αθλήματος σε υγιείς βάσεις, θα σταθούμε στο πλευρό της Πολιτείας, προκειμένου να επέλθει η ισονομία.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε για την θέσπιση του VAR στα ελληνικά γήπεδα, καθώς το θεωρούμε ως το πρώτο και σημαντικότερο μέτρο που θα βοηθήσει στο να εξαλειφθούν τόσο οι κακόβουλες ενέργειες, αλλά και η κακοπιστία, με τελικό αποτέλεσμα τις δίκαιες αποφάσεις που κανείς δεν θα μπορεί να τις αμφισβητήσει.

Τέλος, θα πρέπει όλοι εμείς που απαρτίζουμε τον συνεταιρισμό που ονομάζεται «Superleague», ως μέλη του να φροντίσουμε, ώστε να ισχυροποιήσουμε τους δεσμούς μας και να εργαστούμε από κοινού (και οι 16) προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα πρωτάθλημα που θα ανταγωνίζεται τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά και το οποίο –κυρίως- θα κρίνεται μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων.

Υ.Γ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη και τους 4 μεγάλους, καθώς με τον υγιή ανταγωνισμό θα μπορέσουμε κι εμείς να δυναμώσουμε και να ισχυροποιηθούμε".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ