ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ζαμάνης: "Ο Πανιώνιος όπως ακριβώς τον ονειρευόμαστε"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ζαμάνης, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Τον κόουτς Γρηγορίου και τους παίκτες της ομάδας ευχαρίστησε ο Νίκος Ζαμάνης μετά τη νίκη στη Λεωφόρο, τονίζοντας πως τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που ονειρεύονται ο κόσμος και η διοίκηση.

Σε δήλωση του μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο, ο Νίκος Ζαμάνης ευχαρίστησε τον προπονητή του Πανιωνίου, Μιχάλη Γρηγορίου αλλά και τους παίκτες της ομάδας, ενώ τόνισε -μεταξύ άλλων- πως "η διοίκησή μας θα συνεχίσει να παίρνει γενναίες αποφάσεις, με γνώμονα το καλό του Πανιωνίου".

Αναλυτικά όσα είπε:

"Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τον προπονητή και τους παίκτες μας, που σήμερα μας έκαναν περήφανους. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα μας παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπως ακριβώς την ονειρευόμαστε και θέλουμε να βλέπουμε πάντοτε να παίζει.

Με ψυχή, πάθος, ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και με παίκτες αποφασισμένους να ματώσουν τη φανέλα, προκειμένου να μπορέσει να πετύχει και ο Ιστορικός τους στόχους του. Η διοίκησή μας θα συνεχίσει να παίρνει γενναίες αποφάσεις, με γνώμονα το καλό του Πανιωνίου και μόνο. Θα το ξαναπώ για μια ακόμα φορά. Ο Πανιώνιος είναι πάνω από όλους και από όλα".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ