ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ζαμάνης: "Μόνο με μεταγραφή θα φύγει ο Ουζουνίδης"

Ζαμάνης: "Μόνο με μεταγραφή θα φύγει ο Ουζουνίδης"
Ζαμάνης INTIME SPORTS

Το αφεντικό του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού. Υποστήριξε ότι εφέτος δεν γίνεται λόγος για παραμονή, ενώ για τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη ανέφερε: "Μόνο με μεταγραφή θα φύγει από εδώ".

Ο Νίκος Ζαμάνης είναι αυτός που μαζί με τον Χρήστο Δάρρα κατέχουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος και την "τρέχουν" και την εφετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το αφεντικό της ομάδας της Νέας Σμύρνης μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, υποστηρίζοντας ότι η περίοδος που οι παίκτες του Πανιωνίου πάλευαν για την παραμονή τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Δήλωσε ότι η ομάδα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις άλλες, ότι την επόμενη φορά θα εξασφαλιστεί άδεια, αλλά πως το πλάνο με Έλληνες παίκτες δεν θα αλλάξει. " Μόνο με μεταγραφή θα φύγει ο Ουζουνίδης" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ζαμάνης.

- Ο στόχος παραμένει ο ίδιος; Η παραμονή;
"Ο Πανιώνιος φέτος δεν είναι για να σωθεί. Δεν είναι αυτός ο στόχος του. Έγινε αυτό για 1,5 χρόνο όταν υπήρξαν ανάγκες και προβλήματα. Η ομάδα εφέτος ξεκίνησε για να καταλάβει μια θέση ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Πού θα φτάσουμε θα το δούμε στο τέλος. Κάθε ματς πηγαίνουμε να το κερδίζουμε, αλλιώς έστω να μην τον χάνουμε. Η ομάδα μας έχει μέταλλο. Κρατήσαμε το μηδέν με Ηρακλή και Παναθηναϊκό, αυτό κάτι λέει. Είναι, βέβαια, πολύ νωρίς να ευλογούμε τα γέννια μας. Μένουμε ταπεινοί σε όλο το πρωτάθλημα. Είμαι ταπεινός ως άνθρωπος, έτσι θέλω να είναι και η ομάδα. Οι υπερβολές και οι φανφάρες δεν είναι για εμάς".

-Την περιμένατε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού;
"Εγώ προσωπικά την περίμενα, γιατί η ομάδα είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία, στοιχεία σκληρής ομάδας. Θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον. Μόλις ο Ανσαριφάρντ και ο Βιγιάλμπα είναι απολύτως έτοιμοι, θα γίνουμε πιο ποιοτικοί".

- Έκανε μια δήλωση ο Μπακασέτας που έχει αξία: "Ξεκινήσαμε με δέκα Έλληνες συν το Μπουμάλ που μιλάει άπταιστα ελληνικά". Ποιο είναι το σχόλιό σας;
"Όταν θα κληθούν οι ομάδες να καταθέσουν φάκελο για να εξασφαλίσουν άδεια, εμείς θα την πάρουμε αυτή τη φορά. Αλλά και πάλι η βάση της ομάδας θα είναι με Έλληνες. Το πολύ να φτάσουμε τους πέντε ξένους. Την προηγούμενη φορά δεν καταθέσαμε φάκελο επειδή υπάρχουν αρκετές δυσκολίες και χρωστούσαμε Τώρα έχουμε κάνει 1-2 βήματα παραπάνω προς το καλύτερο".

-Μιλήσατε μετά το παιχνίδι με κάποιον από τον Παναθηναϊκό;
"Τους υποδέχθηκα με τον καλύτερο τρόπο. Φύσσας, Βόκολος, Σαραβάκος ήταν δικά μας παιδιά. Ο Βόκολος και ο Φύσσας έχουν φέρει Κύπελλο στον Πανιώνιο. Τους ευχήθηκα καλή πορεία. Και εμείς στεναχωριόμαστε όταν ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός δεν πάνε καλά στην Ευρώπη. Βλέπεις τι γίνεται στην Εθνική. Δεν γίνεται να έχει κατακλειστεί το ελληνικό πρωτάθλημα από ξένους".

- Όλοι μιλούν για το έργο του προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη. Αν του προκύψει πρόταση από άλλη ομάδα πώς θα αντιδράσετε;
"Μόνο με μεταγραφή θα φύγει ο Ουζουνίδης. Του το έχω πει. Αν εξαιρέσεις τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που βγήκαν στην Ευρώπη, ο Πανιώνιος δεν έχει ζηλέψει τίποτα από τις άλλες ομάδες".

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ