ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ζαμάνης: "Έχουμε πετύχει τα 2/3 της εξυγίανσης, θα πάρουμε άδεια"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΡΙΣΒΑΝΗ ΩΣ MVP ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΡΙΣΒΑΝΗ ΩΣ MVP ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως τη φετινή σεζόν δεν θα υπάρξει θέμα με την αδειοδότηση των "κυανέρυθρων" και τόνισε πως στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Στο περιθώριο της διπλής βράβευσης του Σπύρου Ρισβάνη την Τρίτη το μεσημέρι ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, μίλησε τόσο για τον Έλληνα αμυντικό της ομάδας, όσο και για την φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας και τις μοναδικές στιγμές που ζει η Νέα Σμύρνη.

Επίσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Πανιωνίου για την οικονομική εξυγίανση και την αδειοδότηση εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως φέτος δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος στην κάμερα της "NOVA":

Για την βράβευση του Ρισβάνη:
"Με την πορεία που κάνουμε φέτος όλα τα παιδιά δίνουν κάτι παραπάνω από τον εαυτό τους μέσα στο γήπεδο. Κάθε αγωνιστική. Αυτό τους κάνει να διαπρέπουν και να είναι από τους παίκτες που πηγαίνουν μπροστά την ομάδα, όπως ο Σπύρος, ο οποίος είναι ο στυλοβάτης της άμυνας. Είναι η "αεροπορία" του Πανιωνίου".

Για την 2η θέση της ομάδας και τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζουν άπαντες στον Πανιώνιο τις τελευταίες εβδομάδες:
"Σίγουρα ζούμε πάρα πολύ μεγάλες στιγμές. Αυτό βγαίνει μέσα από τις προσπάθειες τις δικές μας να είμαστε σωστοί απέναντι στα παιδιά και να παράγουν αυτό το έργο που παράγουν εντός γηπέδου. Να έχουν τεράστια ανταγωνιστικότητα, να είναι ομάδα από μέταλλο ο Πανιώνιος.

Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι να κερδίζουμε. Η δική μας η δουλειά, αλλά και των παιδιών και του προπονητή, είναι αυτό που βλέπουμε μέσα στο γήπεδο. Εμείς δεν θα σταματήσουμε να υποστηρίζουμε τις προσπάθειες των παικτών μας και του προπονητή μας. Επίσης, αυτό που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ είναι η εξυγίανση του συλλόγου".

Για την προσπάθεια στην εξυγίανση του συλλόγου:
"Αυτή τη στιγμή έχουμε πετύχει τα 2/3 της εξυγίανσης του συλλόγου. Ένα 25-30% που απομένει πιστεύουμε ότι θα το φέρουμε εις πέρας γιατί το μόνο που κάνουμε είναι να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ γι' αυτό το σύλλογο. Πάνω απ' όλα η δουλειά αυτή έχει πολλή αγάπη μέσα.

Όταν υπάρχει αγάπη για κάτι που προσπαθείς το τέλος φέρνει αυτά τα αποτελέσματα τα οποία χαίρετε όλος ο κόσμος της ομάδας και ιδιαίτερα ο κόσμος της πόλης μας, της Νέας Σμύρνης. Ο Πανιώνιος βάζει τις βάσεις του σιγά σιγά για ένα καλύτερο αύριο. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, ειδικά στον χώρο του ποδοσφαίρου".

Για το αν πίστευε πριν 2,5-3 χρόνια που αναλάμβανε τα ηνία της ομάδας μαζί με τους συνεργάτες του ότι θα είχε τα σημερινά αποτελέσματα:
"Όταν αναλάβαμε την ομάδα αυτό που μας ένοιαζε ήταν να σώσουμε την ομάδα. Μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο καλυτέρευαν τα πράγματα μέσα από τις προσπάθειές μας. Η πορεία έχει δείξει τις προσπάθειες που έχουν γίνει απ' όλους τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει την ομάδα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν βοηθήσει στο έργο μας για να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Δικαιωνόμαστε μέσα από τη δουλειά και την αφοσίωση που έχουμε στο σύλλογό μας".

Για το αν πιστεύει ότι στο τέλος ο Πανιώνιος θα χαμογελάσει στο κομμάτι της άδειας:
"Πιστεύω πως ναι. Τώρα βρισκόμαστε στην πορεία της αδειοδότησης και δεν θα ήθελα να πω πράγματα, αλλά πιστεύουμε πως το σκεπτικό της UEFA έχει αλλάξει. Έχουν λυθεί πολλά πράγματα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ