ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ζαμάνης - Δάρας: "Ουδείς αναντικατάστατος"

Ζαμάνης - Δάρας: "Ουδείς αναντικατάστατος"
Ζαμάνης, Δάρρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με κοινή τους δήλωση οι Νίκος Ζαμάνης και Χρήστος Δάρας τοποθετήθηκαν για το "διαζύγιο" με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, υποστηρίζοντας ότι δεν ανταπέδωσε την τιμιότητα που του έδειξαν. Αποχαιρέτησε και ο Κόλα.

Ο αθλητικός διευθυντής του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Χρήστο Δάρα προχώρησαν σε κοινή δήλωση, αναφερόμενοι στο τέλος της συνεργασίας τους με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη. Ανέφεραν ότι ουδείς είναι αναντικατάστατος και πως ο Εβρίτης τεχνικός δεν ανταπέδωσε την τιμιότητα που του έδειξαν.

Αναγνώρισαν την προσφορά του, τού ευχήθηκαν καλή τύχη στο νέο του βήμα, ενώ έστειλαν το μήνυμα ότι ο Πανιώνιος "και πάλι θα κερδίσει τη μάχη". Η δήλωσή τους έχει ως εξής: «Πριν από δύο χρόνια όταν τα μαύρα σύννεφα και μόνο, σκέπαζαν τον ουρανό της ομάδας μας, η τωρινή διοίκηση χωρίς δισταγμό μπήκε στην μάχη για την σωτηρία, αλλά και την εξυγίανσή της. Μπήκε σε αυτή τη δύσκολη μάχη και πάλεψε μόνο με ότι «εργαλεία» και δυνατότητες μπορούσε να έχει σε εκείνο δύσκολο ξεκίνημα. Μέσα από μύρια προβλήματα και «40 κύματα» εμποδίων, με την εμπειρία του «σιδερογέννητου» η διοίκηση αγκάλιασε τον Μαρίνο Ουζουνίδη δείχνοντας τιμιότητα και ειλικρίνεια όπως κάνουν σε όλα τα μέλη της οικογένειας του Πανιωνίου.

Τιμιότητα που δυστυχώς από την πλευρά του προπονητή δεν ανταποδόθηκε. Ο Πανιώνιος δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει την μεγάλη του προσφορά στην αναγέννηση της ομάδας μας και τον ευχαριστεί πραγματικά από καρδιάς. Όμως όταν ο επαγγελματισμός δεν του επιτρέπει να ανταποδώσει την τιμιότητα και την ειλικρίνεια με την οποία τον περιέλαβε η διοίκησή μας, τότε πληγωνόμαστε βαθιά γιατί δεν θεωρούμε ότι μια τέτοια σχέση έπρεπε να είχε τόσο άδοξο και κακόγουστο τέλος. Ευχόμαστε από καρδιάς καλή τύχη στον Μαρίνο Ουζουνίδη στο νέο του βήμα.

Οι προπονητές έρχονται και φεύγουν. Οι πρόεδροι έρχονται και φεύγουν, ακόμα-ακόμα και οι οπαδοί (τελευταίοι αφού γεράσουν) φεύγουν και αυτοί. Μόνο η ομάδα μένει και η προσπάθεια για το καλύτερο. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Ουδείς αναντικατάστατος. Όπως τότε, έτσι και τώρα, η ομάδα θα το παλέψει με ό,τι εργαλεία έχει, με τιμιότητα και ειλικρίνεια. Και πάλι θα κερδίσει τη μάχη».

Αποχαιρέτησε τους παίκτες

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε τη Δευτέρα (8/8) στο έκτακτο δ.σ. της ΠΑΕ και ακολούθως έδωσε για λίγο το παρών στην προπόνηση. Εκεί αποχαιρέτησε τους τέως πια παίκτες του και αποχώρησε. Μαζί του και ο στενός συνεργάτης του, Μπλένταρ Κόλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος ο Ουζουνίδης!
Προπόνησε τον Πανιώνιο ο Ουζουνίδης
"Πάνθηρες" σε Ουζουνίδη στη Φυλή: "Φύγε"
Φαβορί για τον Πανιώνιο ο Μάντζιος

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ