ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Τασουλής

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Τασουλής EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και πάλι εδώ και λίγη ώρα ο Χρήστος Τασουλής καθώς ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιο τους με τους "κυανέρυθρους".

Οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του Χρήστου Τασουλή και πάλι στον Πανιώνιο με τον Έλληνα αμυντικό να υπογράφει την Τετάρτη το μεσημέρι το νέο του συμβόλαιο με τους "κυανέρυθρους".

Ο Τασουλής βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης μαζί με τον εκπρόσωπο του, έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο ενώ βγήκε και τις σχετικές φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν την επίσημη ανακοίνωση η οποία αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Έτσι ο Τασουλής μετά από έξι μήνες στη Λανς επιστρέφει στον Πανιώνιο για να καλύψει τη θέση στο αριστερό άκρο και την θέση που άφησε κενή ο Χατζησαφί με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Χρήστου Τασούλη ύστερα από την περίοδο που βρισκόταν δανεικός στην γαλλική Λανς.

Ο Χρήστος Τασουλής κατά την επιστροφή του δήλωσε αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ήταν η οικογένειά μου τα τελευταία 3 χρόνια και πραγματικά νιώθω ότι γύρισα κοντά σε δικούς μου ανθρώπους.

Βρίσκω την ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας και παράλληλα στους «8» του κυπέλλου. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας και μας περιμένει σκληρή δουλειά προκειμένου να τους πετύχουμε»".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ