ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Ρισβάνης

Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Ρισβάνης

Ο Σπύρος Ρισβάνης αφού έλυσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε για δυο χρόνια στον Πανιώνιο και ανακοινώθηκε από τους "κυανέρυθρους".

Παίκτης του Πανιωνίου είναι από την Παρασκευή (17/7) και επίσημα ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο 21χρονος αμυντικός βρέθηκε αρχικά στα γραφεία του Παναθηναϊκού όπου έβαλε την υπογραφή του στην λύση του συμβολαίου του με το τριφύλλι και λίγες ώρες αργότερα πήγε στα γραφεία του Πανιωνίου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ενώ υπήρξε και η σχετική ανακοίνωση. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχουν τον πρώτο λόγο αν στην διάρκεια αυτών των δυο χρόνων θελήσουν να τον πάρουν πίσω ενώ έχει μπει και μια ρήτρα για πώληση του σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ο Ρισβάνης μάλιστα αναμένεται από το Σάββατο (18/7) να μεταβεί στο Καϊμακτσαλάν για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Πανιωνίου και να δώσει μια επιπλέον λύση στα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η σχετική ανακοίνωση των "κυανέρυθρων" ανέφερε:

"Ο Πανιώνιος απέκτησε για τα επόμενα δύο χρόνια τον Σπύρο Ρισβάνη

Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Σπύρου Ρισβάνη. Ο 21χρονος παίκτης, υπέγραψε την Παρασκευή συμβόλαιο διετούς διάρκειας και το Σάββατο θα αναχωρήσει για το Καϊμακτσαλάν, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ".

Την Παρασκευή οι παίκτες του Πανιωνίου προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα και πλέον το Σάββατο θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ποτέντα Σκοπίων.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ