ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Υπέγραψαν στον Πανιώνιο Νόβακ και Νίλσεν

Υπέγραψαν στον Πανιώνιο Νόβακ και Νίλσεν
Νόβακ

Κρίστιαν Νόβακ και Νίκι Μπίλε Νίλσεν υπέγραψαν συμβόλαιο στον Πανιώνιο και θα τον ενισχύσουν στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν. Κάλυψαν τα κενά σε κέντρο άμυνας και επίθεση οι Νεοσμυρνιώτες.

Παίκτες του Πανιωνίου πρέπει να λογίζονται οι Κρίστιαν Νόβακ και Νίκι Μπίλε Νίλσεν. Ο Ο 23χρονος Πολωνός αμυντικός, που βρίσκεται στην Αθήνα, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο προερχόμενος από τη Σκωτία και τη Χαρτς. Ο Νόβακ έχει ύψος 1.88, έχει παίξει με τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει περάσει και από UKS SMS Łódź, Tur Turek, Widzew Łódź και Podbeskidzie Bielsko-Biała.

Συμβόλαιο υπέγραψε και ο 29χρονος Δανός, Νίκι Μπίλε Νίλσεν.Την τρέχουσα σεζόν πέτυχε ένα γκολ (απέναντι στην Πιαστ Γκλίβιτσε) σε 14 συμμετοχές (μόλις έξι εξ' αυτών στο αρχικό σχήμα) με τη Λεχ Πόζναν στην Ekstraklasa, ενώ είχε μια συμμετοχή και στο Κύπελλο. Η Ελλάδα θα είναι η 7η διαφορετική χώρα στην οποία θα αγωνιστεί στην καριέρα του.

Έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του σε Boldklubben Frem, Nordsjaelland και Esbjerg, στην Ιταλία σε Ρετζίνα, Μαρτίνα και Lucchese, στην Ισπανία σε Βιγιαρεάλ, Έλτσε, Ράγιο Βαγιεκάνο, στη Νορβηγία σε Rosenborg, στη Γαλλία σε Εβιάν και φυσικά στην Πολωνία με τη Λεχ Πόζναν. Ο Νίλσεν ήρθε στην Αθήνα, υπέγραψε, πήγε να μαζέψει τα πράγματά του και θα επιστρέψει εκ νέου στη χώρα μας για να ξεκινήσει προετοιμασία με τους "κυανέρυθρους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην Αθήνα Ουάσινγκτον και Νόβακ, περνούν εργομετρικά
Ανακοίνωσε Ουάσινγκτον ο Πανιώνιος
"Παλεύει" για Νίλσεν ο Πανιώνιος
Επιστροφή Γεσίλ στον Πανιώνιο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ