ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς τον Βλάχο κόντρα στον Ηρακλή ο Πανιώνιος

Χωρίς τον Βλάχο κόντρα στον Ηρακλή ο Πανιώνιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με μια αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στην Βέροια ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή ο Πανιώνιος.

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Ηρακλή έμεινε ο Βαλεντίνος Βλάχος καθώς ο δεξιός οπισθοφύλακας του Πανιωνίου τραυματίστηκε στο ματς με την Βέροια, έπαθε θλάση α' βαθμού στον προσαγωγό, και θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Το κενό του στο δεξί άκρο αναμένεται να καλύψει ο Γκιοατά παρά το γεγονός ότι κυρίως αγωνίζεται ως στόπερ.

Αντίθετα ο Κόρμπος γυμνάστηκε κανονικά την Παρασκευή και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής, η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ηρακλή. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία περιλαμβάνονται 20 παίκτες.

Αυτοί είναι οι: Θεοδωρόπουλος, Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Αντωνιάδης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Κρητικός, Μασούρας, Μπεν, Ολαϊτάν, Ανσαριφάρντ, Γκιοατά, Σοτζέι, Πινιώτης, Φούντας, Ενγκόγκ".

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ