ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς τέσσερις βασικούς ο Πανιώνιος στην Κέρκυρα

Χωρίς τέσσερις βασικούς ο Πανιώνιος στην Κέρκυρα

Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε στην Κέρκυρα ο Πανιώνιος καθώς απόντες είναι οι τιμωρημένοι Μασούντ, Σιώπης, Οικονόμου, Ρισβάνης και φυσικά ο τραυματίας Ν' Γκογκ.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα στο νησί των "Φαιάκων". Ο τεχνικός του Πανιωνίου δεν έχει στην διάθεση του τους τέσσερις τιμωρημένους Μασούντ, Σιώπη, Οικονόμου, Ρισβάνη και φυσικά τον τραυματία Ν' Γκογκ που υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο Μιλόγεβιτς που έχει πάρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην 20άδα που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου προβληματίζεται κυρίως για το κέντρο της άμυνας, εκεί απ' όπου θα απουσιάσουν οι Ρισβάνης, Οικονόμου. Ο Σέρβος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει σίγουρα τον Γκιοατά και ψάχνει να βρει τον παρτενέρ του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στη Νέα Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Μετά το τέλος της, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία μετέχουν 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Βοσνιάδης, Τασουλής, Μουκτάρης, Κόρμπος, Μπάλλας, Λάμπρου, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Γιαννιώτης, Βουκελάτος, Μπεν, Βλάχος, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Σαββίδης".

Στο εξωτερικό η επέμβαση στον Ν' Γκογκ

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ν' Γκογκ ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού σε λίγες μέρες θα φύγει για το εξωτερικό όπου και θα πραγματοποιήσει την επέμβαση αποκατάστασης στο τραυματισμένο του γόνατο και εν συνεχεία την αποθεραπεία του και αποκατάσταση για επιστροφή στην ενεργό δράση.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ