ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς Τασουλή με Γκόριτσα, πάει Γαλλία

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Τασουλής EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Τασουλής δεν θα παίξει την Πέμπτη (13/7) με τον Πανιώνιο κόντρα στη Γκόριτσα, αφού "πετάει" για Γαλλία, ώστε να κλείσει στη Λανς. Ανοιχτό του Οικονόμου στον ΑΠΟΕΛ, εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Μαϊσουράντζε.

Η μεταγραφή του Χρήστου Τασουλή στη Λανς πρέπει να θεωρείται κλεισμένη. Ο 26χρονος μπακ "πετάει" άμεσα για τη Γαλλία (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει το πρωί της Κυριακής), προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον σύλλογο της Ligue 2.

Ο Πανιώνιος έκανε αποδεκτή την πρόταση που κατατέθηκε στην ομάδα και ως εκ τούτου ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν θα δώσει το παρών στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης (13/7) απέναντι στη Γκόριτσα της Σλοβενίας (ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22.00, στη Νέα Σμύρνη), στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Europa League.

ΧΑΤΖΙΣΑΦΙ ΑΝΤΙ ΤΑΣΟΥΛΗ

Όπως όλα δείχνουν, θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο νεοαποκτηθείς Εχσάν Χατζισαφί. Ο 27χρονος Ιρανός, που υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια, δείχνει πολύ καλά στοιχεία και δεδομένα θα βοηθήσει τον Μιχάλη Γρηγορίου και τον Πανιώνιο απέναντι στη Γκόριτσα. Κατά τα φαινόμενα αυτός είναι που θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ Ο ΜΑΪΣΟΥΡΑΝΤΖΕ

Ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε που αποκτήθηκε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, έμεινε εκτός από την ευρωπαϊκή λίστα του Πανιωνίου. Ο Γεωργιανός, λοιπόν, δεν θα παίξει κόντρα στη Γκόριτσα. Μάλιστα η ομάδα της Πλατείας ψάχνει για παίκτη στη μεσαία γραμμή. Ο 28χρονος χαφ προέρχεται από τον Ερμή Αραδίππου και ήταν η πρώτη μεταγραφή των "κυανέρυθρων" σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Σύμφωνα με τους Κύπριους, ο ΑΠΟΕΛ κατέθεσε πρόταση για να αποκτήσει τον Βαγγέλη Οικονόμου. Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα themasports.com δημοσιεύτηκε πως κατατέθηκε πρόταση στον Πανιώνιο, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Νεότερες πληροφορίες από τη Μεγαλόνησο αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό εξακολουθεί και υφίσταται και πως δεν αποκλείεται να επανέλθει ο ΑΠΟΕΛ με νέα πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Λανς ζήτησε δανεικό τον Τασουλή από τον Πανιώνιο
Οι Κύπριοι αποκάλυψαν πρόταση ΑΠΟΕΛ σε Οικονόμου
L' Equipe: "Στη Λανς μέχρι την Κυριακή ο Τασουλής"
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ