ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς Ρισβάνη η προπόνηση της Πέμπτης στον Πανιώνιο

Χωρίς Ρισβάνη η προπόνηση της Πέμπτης στον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σπύρος Ρισβάνης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του ποδιού του την Πέμπτη και δεν γυμνάστηκε με τος υπόλοιπους συμπαίκτες του και η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι αμφίβολη.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σπύρου Ρισβάνη στο παιχνίδι του Σαββάτου (15/10) με τον Ολυμπιακό καθώς ο άσος του Πανιωνίου ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση.

Ο Ρισβάνης γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς την Τετάρτη αλλά την Πέμπτη οι πόνοι ήταν ισχυροί και απείχε από το πρόγραμμα ενώ την Παρασκευή θα κάνει και επιπλέον εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα η όχι.

Φυσικά αν δεν καταφέρει να είναι στην διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για το νεαρό τεχνικό που θα πρέπει να βρει ποιος θα αντικαταστήσει τον νεαρό στόπερ.

Να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Μπεν ο οποίος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με Ηρακλή.

Επέστρεψαν και προπονήθηκαν οι Ιρανοί

Το μόνο καλό για τον Μιλόγεβιτς ήταν πως την Πέμπτη είδε τους δυο Ιρανούς διεθνείς, Μασούντ και Ανσαριφάρντ να προπονούνται κανονικά στην προπόνηση που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη και φυσικά και οι δυο είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού για το ματς του Σαββάτου.

Όπως επίσης διαθέσιμος είναι και ο Βαλεντίνος Βλάχος ο οποίος ξεπέρασε την θλάση που τον είχε αφήσει εκτός μάχης στο ματς με τον Ηρακλή και από τη Δευτέρα γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς.

Τα βρήκε με Ουζουνίδη

Τέλος στον Πανιώνιο έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη ώστε οι δυο πλευρές να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια. Ήδη έχει συνταχθεί ένα συμφωνητικό το οποίο αναμένεται να υπογράψουν οι δυο πλευρές και να δοθεί η σχετική λύση με τον συμβιβασμό των δυο πλευρών.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ