ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς Οικονόμου, Γεσίλ ο Πανιώνιος στην Κέρκυρα

EUROPA LEAGUE / GORICA - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (EUROKINISSI SPORTS)
EUROPA LEAGUE / GORICA - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (EUROKINISSI SPORTS) EUROKINISSI SPORTS

Με δυο σημαντικές απουσίες ταξιδεύει στην Κέρκυρα για την πρεμιέρα της Super League ο Πανιώνιος, καθώς ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει στη διάθεση του τους Οικονόμου και Γεσίλ.

Δυο σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα στο "νησί των Φαιάκων". Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Οικονόμου και Γεσίλ που όπως είναι φυσικό δεν συμπεριλήφθηκαν στη 18άδα των "κυανέρυθρων".

Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να βρει τους αντικαταστάτες τους και να παρατάξει τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ώστε ο Πανιώνιος να μπει δυνατά και στο φετινό μαραθώνιο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για τον αγώνα της πρεμιέρας στην Κέρκυρα. Μετά το τέλος, ο προπονητής, Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μπαντής, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Χατζισαφί, Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης, Πηνιώτης, Μασούντ, Μασούρας, Λάμπρου, Ντουρμισάι, Γλυνός".

Πλην των Οικονόμου και Γεσίλ εκτός έμειναν και οι Αστράς, Πατσατζόγλου, Κάργας, Βουκελάτος και Καθάριος.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ