ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς Γεσίλ, Σπιριντόνοβιτς, μέσα ο Σιώπης στον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με δυο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στο Περιστέρι ο Πανιώνιος καθώς ο Μάκης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεση του τους Γεσίλ και Σπιριντόνοβιτς.

Ούτε ο Γεσίλ, όπως αναμενόταν αλλά ούτε και ο Σπιριντόνοβιτς τελικά θα βρίσκονται στην διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ο Γεσίλ τραυματίστηκε στο ματς με την ΑΕΚ ενώ ο Σπιριντόνοβιτς είχε χάσει και την αναμέτρηση με τους "κιτρινόμαυρους" και τώρα θα λείψει και από το ματς με τον Ατρόμητο.

Αντίθετα στην αποστολή έχει συμπεριληφθεί ο Σιώπης παρά το κάταγμα στη μύτη. Ο νεαρός μέσος θα παίξει με μάσκα στην αναμέτρηση του Σαββάτου και από Δευτέρα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Γρηγορίου πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα κάνει στην επίθεση, εκεί που υπάρχει μόνο ο Ντουρμισάι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: "Με πρόγραμμα μυικής τόνωσης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ηλιούπολης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μετά το τέλος, ο προπονητής, Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μπαντής, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Οικονόμου, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κάργας, Σιώπης, Κόρμπος, Σαββίδης, Πινιώτης, Σοτζάι, Ταπόκο, Λάμπρου, Μασούρας, Ντουρμισάι, Γλυνός".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ