ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς Φούντα στην Λεωφόρο ο Πανιώνιος

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη το απόγευμα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μην υπολογίζει στους Φούντα, Αντωνιάδη και Ενγκόνγκ.

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί στην Λεωφόρο την Πέμπτη το απόγευμα ο Πανιώνιος καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έχει στην διάθεση του τον Φούντα. Επίσης δεν μπορεί να υπολογίζει τους μόνιμα το τελευταίο διάστημα τραυματίες Αντωνιάδη και Ενγκόνγκ.

Αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του και θα παρατάξει τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος της, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Πλιάτσικας, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Λάμπρου, Γκιοατά, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης".

ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

Ο Πανιώνιος θέλει στην Λεωφόρο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί όχι και τη νίκη, προκειμένου να επιστρέψει στην δεύτερη θέση. Σε ενδεχόμενη ήττα άλλωστε θα βρεθεί μέσα σε 24ώρες από την δεύτερη θέση στην 4η πίσω από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό με τις δυο ομάδες φυσικά να συγκρούονται μεταξύ τους στο ντέρμπι της Κυριακής.

Και πάλι όμως θέλει και στο "Απόστολος Νικολαϊδης" να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα όπως έχει κάνει εξάλλου φέτος στα περισσότερα παιχνίδια του εντός και εκτός έδρας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ