ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς Φούντα με Ατρόμητο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ταξιάρχης Φούντας δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που νιώθει και τέθηκε εκτός πλάνων του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την εντός έδρας αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ατρόμητο, την Κυριακή 2 Απρίλη στις 15:00 στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που νιώθει.

Αντίθετα, κανονικά υπολογίζεται ο Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος επέστρεψε από το Ιράν - είχε κληθεί στην εθνική ομάδα κι έπαιξε τη Δευτέρα με αντίπαλο την αντίστοιχη της Κίνας - χωρίς κάποιο πρόβλημα και θα αγωνιστεί απέναντι στον Ατρόμητο. Από το ματς θα απουσιάσει ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος τιμωρημένος καθώς αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της Τούμπας, για την προηγούμενη (25η αγωνιστική) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Πλιάτσικας, Τασουλής, Μουκτάρης, Κόρμπος, Μπάλλας, Λάμπρου, Γκιοατά, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης.

O Πανιώνιος θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκεται τώρα με 48 βαθμούς, ο Ατρόμητος αντίθετα θέλει το τρίποντο να κυνηγήσει τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για είσοδο στην πρώτη πεντάδα και τα playoffs.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ