ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς επτά βασικούς για να είναι έτοιμοι στα play off ο Πανιώνιος

Χωρίς επτά βασικούς για να είναι έτοιμοι στα play off ο Πανιώνιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Λεβαδειακό σε ένα ματς που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς επτά βασικούς ποδοσφαιριστές του που θα εκτίσουν τιμωρία ώστε να είναι "καθαροί" στα play off.

Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις αλλά επτά απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή αντιμετωπίζει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Πανιώνιο.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τους Γιαννιώτη, Βλάχο, Κόρμπο, Οικονόμου, Τασουλή, Σοτζέι, Ρισβάνη που είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν την τιμωρία τους για να είναι "καθαροί" στα play off. Επίσης εκτός είναι και ο τραυματίας Ν'ΓΚογκ.

Βέβαια το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής μικρή σημασία έχει για τον Πανιώνιο καθώς δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι δραματικά αφού ο στόχος της εισόδου στην πεντάδα έχει επιτευχθεί ενώ έχει εξασφαλισθεί και η Ευρωπαϊκή παρουσία την επόμενη σεζόν.

Για αυτό και την Κυριακή μετά τη λήξη της αναμέτρησης θα υπάρξει φιέστα για τον κόσμο των "κυανέρυθρων" που θα βρεθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, αυτόν με τον Λεβαδειακό. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Μουκτάρης, Μπάλλας, Φούντας, Λάμπρου, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Βουκελάτος, Μπεν, Βοσνιάδης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Σαββίδης.

Όπως έχει ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα έχει τη μορφή φιέστας για το κλείσιμο μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς, όπου η ομάδα μας κατάφερε το στόχο που ήταν η είσοδος στα play off και η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ήδη οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί τις προηγούμενες ημέρες τα εισιτήριά τους, έχουν πάρει και το συλλεκτικό μπλουζάκι για την περίοδο 2016-17, ενώ η διάθεσή τους θα συνεχιστεί και την Κυριακή.

Παράλληλα τον αγώνα θα παρακολουθήσει και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γκάρι Όουεν, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα υπάρξει και φαντασμαγορικό σόου με πυροτεχνήματα που θα κάνουν τη νύχτα μέρα.

Την Κυριακή ΟΛΟΙ στο γήπεδο, προκειμένου να γιορτάσουμε μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τα play off".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ