ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χειρουργείο ο Κούρντι

Χειρουργείο ο Κούρντι
INTIME SPORTS

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Αμίρης Κούρντι, ο οποίος θα υποβληθεί την Πέμπτη σε επέμβαση και θα χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Δεν έπεισε ο Τσιγγιρίδης, στο τρέξιμο για τα τελευταία έγγραφα οι διοικούντες...

Με το αριστερό αρχίζει η σεζόν για τον Αμίρη Κούρντι, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τον Χρήστο Δάρα και διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από δεξιά κήλη αθλητών. Επομένως, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί το πρωί της Πέμπτης σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Ο 22χρονος εκτιμάται πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες και στη συνέχεια θα προσπαθήσει σταδιακά να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων. Αυτό σημαίνει πως για έναν μήνα ο Δημήτρης Τερεζόπουλος δε θα τον έχει στη διάθεσή του.

Από εκεί και πέρα, δεν έπεισε ο Γιάννης Τσιγγιρίδης, ο οποίος δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες. Στους "κυανέρυθρους" υπάρχει σκέψη να αποκτηθεί ένας ακόμη τερματοφύλακας, παρόλο που ανέβηκε από την ομάδα Νέων ο Πολίτης, αλλά αυτός δε θα είναι ο 22χρονος Τσιγγιρίδης.

Όσον αφορά τις ενέργειες της διοίκησης, γίνονται προσπάθειες για να μαζευτούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου να κατατεθεί στις αρχές της επόμενης ένας πλήρης φάκελος, ώστε να οριστική δικάσιμος για την υπαγωγή του Πανιωνίου στο 106.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ