ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χαμόγελα για Γκιοατά στον Πανιώνιο

Cameroon players applaud supporters at the end of the Confederations Cup, Group B soccer match between Germany and Cameroon, at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Sunday, June 25, 2017. Germany won 3-1. (AP Photo/Martin Meissner)
Καμερούν AP

Ο Ζερόμ Γκιοατά έπαιξε για περισσότερα από 20 λεπτά στην αναμέτρηση του Καμερούν με τη Γερμανία, στο Συνομοσπονδιών, κάτι που προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στους ανθρώπους του Πανιωνίου.

Στο 70' του αγώνα της Γερμανίας με το Καμερούν, στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, ο αμυντικός του Πανιωνίου και της αφρικανικής ομάδας, Ζερόμ Γκιοατά (αριστερά στη φωτ.), πέρασε στο ματς (αντικατέστησε τον Μουκαντζό).

Ο Ούγκο Μπρος τον έριξε στη "μάχη" απέναντι στη "Νατσιονάλμανζαφτ", αν και το Καμερούν γνώρισε την ήττα με 3-1. Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, πάντως, εξέφραζαν την ικανοποίησή τους που ένας παίκτη τους έπαιξε σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Μπορεί φυσικά το Κύπελλο Συνομοσπονδιών να μην έχει την αίγλη ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν παύει να είναι μια διεθνής διοργάνωση, στην οποία μετέχουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές.

Το Καμερούν κατέλαβε την τελευταία θέση του ομίλου, πίσω από Γερμανία, Χιλή και Αυστραλία.

Photo credits: Ap Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ