ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Βλέπει" Λεονάρντο ο Πανιώνιος

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοζέ Ανιγκό φέρεται να είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας του Πανιωνίου και ο αμυντικός του Λεβαδειακού, Λεονάρντο, πρόκειται να αποτελέσει μία από τις πρώτες εισηγήσεις του.

Μπορεί οι ομάδες της Super League Σουρωτή να μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την τελευταία (30ή) αγωνιστική, αλλά οι περισσότερες (ως βαθμολογικά αδιάφορες) έχουν ξεκινήσει την προεργασία για την επόμενη σεζόν.

Στον Πανιώνιο βρίσκονται σε συζητήσεις με τον τεχνικό του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "κυανέρυθρων".

Ο 57χρονος πρώην προπονητής των Μαρσέιγ κι Εσπεράνς Τινίς αναμένεται να αποχωρήσει από τους "πράσινους" και αυτή τη στιγμή είναι το φαβορί για να καθοδηγήσει τεχνικά τον "Ιστορικό" την επόμενη σεζόν.

Μία από τις πρώτες εισηγήσεις του αναμένεται να είναι ο 32χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός του Λεβαδειακού, Λεονάρντο Μόουρα. Άλλωστε, ήταν μία προσθήκη που ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι επί τεχνικής ηγεσίας του Ζοζέ Ανιγκό.

Την τρέχουσα σεζόν έχει πετύχει ένα γκολ (κόντρα στον Πανιώνιο) σε 20 ματς της Super League Σουρωτή, ενώ έχει αγωνιστεί μία φορά στο Κύπελλο Ελλάδας.

Βέβαια, όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος, στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί ο "γάμος" Ανιγκό - Πανιωνίου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ