ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Βιγιάλμπα, το στοίχημα του Ουζουνίδη στον Πανιώνιο

Βιγιάλμπα, το στοίχημα του Ουζουνίδη στον Πανιώνιο
Βιγάλμπα INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα είναι ο παίκτης από τον οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει πολλά στον Πανιώνιο. Η δυσκολία στη γλώσσα, η αλλαγή στους όρους συμβολαίου και οι καταπληκτικές εργομετρικές.

Τα 'χασε ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα όταν ενημερώθηκε, αφού είχε έρθει στην Ελλάδα, πως η Βέλες Σάρσφιλντ δεν επιθυμεί τον διετή, αλλά τον μονοετή δανεισμό του Αργεντινού στην ομάδα της Πλατείας. Ο 21 ετών Λατινοαμερικανός δεν το περίμενε πως η μετακόμισή του στους Νεοσμυρνιώτες θα μπει σε περιπέτειες.

Τελικά οι ιθύνοντες της αθηναϊκής ομάδας συμβιβάστηκαν με τον δανεισμό για 1 χρόνο του Βιγιάλμπα, αλλά με όρους -για εκείνους- πιο ευνοϊκούς από αυτούς που είχαν συμφωνηθεί αρχικά. Αφού όλα κύλησαν ομαλά, ο νεαρός ηρέμησε και προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να εγκλιματιστεί στο νέο του περιβάλλον.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι άλλο από τη γλώσσα. Να φανταστείτε ούτε αγγλικά μιλάει, με αποτέλεσμα η επικοινωνία να είναι εμπόδιο. Σιγά, σιγά, ωστόσο, κάνει τα μαθήματα που είναι απαραίτητα και ο χρόνος δουλεύει υπέρ του. Ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης τον πιστεύει πολύ και εκτιμά ότι είναι το προσωπικό του στοίχημα.

Ο Βιγιάλμπα στις εργομετρικές εξετάσεις που έκανε ήταν μακράν ο καλύτερος συγκριτικά με τους συμπαίκτες του. Όσο περνά ο καιρός θα πάρει τις ευκαιρίες του και ο Εβρίτης τεχνικός με τους συνεργάτες του πιστεύουν ότι θα βοηθηθούν πολύ, μαζί με αρκετά από τα υπόλοιπα νέα αποκτήματα (Ανσαριφάρντ, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος).

Χωρίς προβλήματα με Παναθηναϊκό

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα της Κυριακής (13/9, 20.30) με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, κυλά χωρίς απρόοπτα. Όλοι είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη. Η ΠΑΕ, από εκεί και πέρα, ενημέρωσε για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κόσμου της και την αποφυγή συνωστισμού την ημέρα του αγώνα, ανακοινώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, θα ξεκινήσει την Τετάρτη.

Οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Κυριακής, θα πρέπει να προσκομίζουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα, το ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ και την ΔΟΥ στην οποία υπάγονται. Στοιχεία απαραίτητα για την έκδοση ονομαστικού εισιτηρίου, όπως ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος.Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:Θύρα 2: 10 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ)Θύρα 3: 5 ευρώ (μόνο με την επίδειξη κάρτα μέλους του συνδέσμου Πανθήρων)Θύρες 4 και 7: 15 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ)Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώVVIP: 70 ευρώ".

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ