ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τσακίρης: "Προσφέρω τις μετοχές μου με 1 ευρώ σε Δάρα, Ζαμάνη"

Τσακίρης: "Προσφέρω τις μετοχές μου με 1 ευρώ σε Δάρα, Ζαμάνη"
INTIME SPORTS

Το πρωί της Παρασκευής ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιώνιου, Νίκος Ζαμάνης, προέβη σε μια διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με όσα είχε πει τις προηγούμενες μέρες και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η επίσημη τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη.

Την Παρασκευή (12/6) το πρωί ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, προχώρησε σε μια διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με όσα είχε πει τις προηγούμενες μέρες για τον Κώστα Τσακίρη και την μη εμπλοκή του στα διοικητικά του Πανιωνίου.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η επίσημη τοποθέτηση του πρώην προέδρου του Πανιωνίου, Κωνσταντίνου Τσακίρη ο οποίος με μια δήλωση του στο www.panionianea.gr υποστήριξε πως η διευκρίνηση από πλευράς Ζαμάνη κάνει τα πράγματα απλούστερα ενώ μάλιστα τόνισε ότι παραχωρεί με 1 ευρώ τις μετοχές του στους Δάρα, Ζαμάνη.

Αρχικά η δήλωση του Νίκου Ζαμάνη ανέφερε:

Ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση στο panionios.gr:

"Λόγω του ότι από την τελευταία μου δήλωση, δημιουργήθηκαν κάποιες παρερμηνείες, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:Οσον αφορά στην διαχείριση της ομάδας, η περίοδος στην οποία αναφέρθηκα αφορά τις διοικήσεις που προέκυψαν στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, μετά την παράδοση των μετοχών από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη και άρα τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, αναγνωρίζω τη μεγάλη συμβολή του και πάντοτε ήμουν και θα είμαι δίπλα του. Όπως δίπλα στην ομάδα είναι και ο ίδιος και όποτε του έχει ζητηθεί έχει συνεισφέρει τη βοήθειά του.Η περίοδος που διανύουμε δεν επιτρέπει να υπάρχουν διχόνοιες μεταξύ των ΠΑΝΙΩΝΙΩΝ και το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το καλό της ομάδας και η επιστροφή της στη θέση που δικαιωματικά της ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Το απόγευμα της Παρασκευής ήρθε η νέα τοποθέτηση του Κωσνταντίνου Τσακίρη ο οποίος σε αντίθεση με όσα είχε δηλώσει και αυτός μερικές μέρες υποστήριξε ότι προσφέρει δωρεάν τις μετοχές του.

Χαρακτηριστικά μιλώντας στο www.panionianea.gr είπε:

"Ευχαριστώ τον Νίκο Ζαμάνη για την σημερινή διευκρίνηση.

Θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι πέρσι τέτοια εποχή, πέταξε έξω από την ΠΑΕ τους Τσαβαλους και μπήκε μπροστά αυτός μαζί με τον κ. Δάρα και άλλους. Αυτό έγινε με την στήριξη του ΔΣ του Ερασιτέχνη αλλά και των υπολοίπων μετόχων της ΠΑΕ, περιλαμβανομένου και εμού. Πιστεύω ότι η παρέμβαση αυτή υπήρξε σωτήρια, καθώς η ΠΑΕ πορευότανε στα βράχια υπό μία διοίκηση η οποία ήταν ουσιαστικά παράλυτη, ή απούσα.

Είναι σημαντικό να εκτιμήσουμε ότι μια τέτοια αλλαγή διοίκησης θα ήταν αδύνατη εάν η ΠΑΕ ανήκε στους Γκλεζάκους και όχι στον Ερασιτέχνη. Ακόμα και εάν διαφωνεί μαζί μου, ελπίζω να κατανοήσει γιατί είμαι αρνητικός -επί της αρχής- να φύγει η ΠΑΕ από την ιδιοκτησία του Ερασιτέχνη και να πάει σε ιδιώτες και να μην λαμβάνει τον προβληματισμό μου αυτόν επί προσωπικού.

Τέλος, εις ένδειξη καλής θέλησης αλλά και του τέλους του κύκλου μου από τα διοικητικά του Συλλόγου, προσφέρω το 18% της ΠΑΕ που κατέχω σε αυτόν και στον κ. Δάρα (από 9% στον καθένα), έναντι ενός ευρώ και τους φόρους μεταβίβασης.

Επαναλαμβάνω ότι θα προσυπογράψω οποιαδήποτε απόφαση της ΓΣ του Ερασιτέχνη, αλλά επιθυμώ ζωντανή παρουσία με εποικοδομητικό διάλογο και όχι αδιαφορία του κόσμου, ή αδιαφανείς διαδικασιες.

Κωνσταντίνος Τσακίρης".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ