ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τσακίρης: "Πάνε να πάρουν τον Πανιώνιο τσάμπα"

Τσακίρης: "Πάνε να πάρουν τον Πανιώνιο τσάμπα"
INTIME SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης πήρε θέση για τα διοικητικά των "κυανέρυθρων" μετά το κάλεσμα του Νίκου Ζαμάνη και τόνισε ότι ο ίδιος δεν θέλει τις μετοχές και χτύπησε καμπανάκι στον κόσμο της ομάδας.

Ο Νίκος Ζαμάνης την Κυριακή (7/6) κάλεσε όποιον φίλο του Πανιωνίου μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση για την οικονομική της εξυγίανση ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον πρώην πρόεδρο Κωνσταντίνο Τσακίρη. Ο πρώην ισχυρός άνδρας των "κυανέρυθρων" πήρε θέση για τις διοικητικές εξελίξεις στον Πανιώνιο λέγοντας πως ο ίδιος δεν επιθυμεί να πάρει τις μετοχές.

Σημείωσε όμως ότι κάποιοι προσπαθούν να πάρουν την ομάδα τσάμπα και χτύπησε καμπανάκι για τον κόσμο του Πανιωνίου.

Αναλυτικά:

"Εγώ απευθύνθηκα στον κόσμο (και όχι στον κ. Ζαμάνη). Και είπα τα προφανή. Ο,τι άφησα την ομάδα στον κόσμο. Και κάποιος πάει να την πάρει τσάμπα. ΔΕΝ είπα ότι τις θέλω εγώ τις μετοχές, αν τις ήθελα θα τις έπαιρνα σε Γενική Συνέλευση με 1000 άτομα. Και όχι με 100 που θα έχει αυτή της επόμενης εβδομάδας. Βάρεσα απλά καμπανάκι στον κόσμο.

Όποιος θέλει ξυπνάει, όποιος θέλει αφήνει να του πάρουν την ομάδα. Εγώ μίλησα με το 22% που έχω. Καιρός είναι να μιλήσει ή όχι και το 67%".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ