ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τρέχει να προλάβει το ματς με τον Παναιτωλικό ο Γιάννου

Τρέχει να προλάβει το ματς με τον Παναιτωλικό ο Γιάννου
Γιάννου Ντιμιτρόφσκι INTIME SPORTS

Ο Απόστολος Γιάννου υπέστη διάστρεμμα στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδος και θα κάνει καθημερινά θεραπείες για να δώσει το παρών στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Τραυματίας επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδος ο Απόστολος Γιάννου με τον επιθετικό του Πανιωνίου να ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα και να υποβάλλεται σε εξετάσεις από τον γιατρό της ομάδας.

Αυτές έδειξαν ότι ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στην ποδοκνημική το οποίο προήλθε από διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και ήδη ξεκίνησε θεραπείες με το τεχνικό τιμ για να να προλάβει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Απόστολος Γιάννου επέστρεψε στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, μετά την συμμετοχή του στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το παιχνίδι με την Ουγγαρία. Ο διεθνής επιθετικός, επισκέφτηκε το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, όπου και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από τον πρόεδρο και γιατρό της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα.

Όπως διαπιστώθηκε, ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στην ποδοκνημική το οποίο προήλθε από διάστρεμμα δευτέρου βαθμού. Πλέον γίνονται προσπάθειες από το ιατρικό επιτελείο, προκειμένου να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ