ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Το "πάρτι" των παικτών του Πανιωνίου στα social media

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη (0-1) επί του Ολυμπιακού και οι λογαριασμοί των "κυανέρυθρων" παικτών στα social media "πήραν φωτιά". Η ομαδική φωτογραφία στα αποδυτήρια. (φωτογραφίες)

Το γκολ του Γιώργου Μασούρα στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 22η αγωνιστική της Super League έδωσε στον Πανιώνιο μια ιστορική νίκη (0-1) επί του Ολυμπιακού. Οι νικητές πανηγύρισαν από τους λογαριασμούς τους στα social media τη σπουδαία εμφάνιση και το σπουδαίο αποτέλεσμα.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου δημοσίευσε μια ομαδική πανηγυρική φωτογραφία από τα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: "Μας πήρες τα μυαλά ρε Πανιώνιε. Συγχαρητήρια σε όλους". Selfie - πάντα ομαδική και πάντα σε πανηγυρικό ύφος - επέλεξε ο Λάζαρος Λάμπρου με τα hashtags να συνθέτουν τη φράση: "Ακόμη μία νίκη. Απέναντι στον Ολυμπιακό. Συνεχίζουμε. Οικογένεια".

Ο Σπύρος Ρισβάνης μπορεί να μην ήταν στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής αλλά το πανηγύρισε κι αυτός έντονα από τα social media. "Μεγάλη νίκη, συγχαρητήρια σε όλους. Πανιώνιος. Οικογένεια", ανάφερε το μήνυμα που συνόδευσε την πανηγυρική φωτογραφία των συμπαικτών του.

Ο σκόρερ της αναμέτρησης, Γιώργος Μασούρας, επέλεξε μια φωτογραφία με τον συμπαίκτη του, Νίκο Καθάριο, στα αποδυτήρια του γηπέδου του Φαλήρου. "Πολύ σημαντική νίκη, συγχαρητήρια σε όλους", έγραψε.

Φωτογραφίες τόσο από την αναμέτρηση όσο και από την αποθεωτική υποδοχή στη Νέα Σμύρνη, δημοσίευσε ο Μανώλης Σιώπης. "Ανεπανάληπτες στιγμές. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε αυτό τον κόσμο για την υποδοχή".

"Βουναααααα!! Συγχαρητήρια σε όλους. Οικογένεια. Μας πήρες τα μυαλά" ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Το "πάρτι" των παικτών του Πανιωνίου στα social media
Το "πάρτι" των παικτών του Πανιωνίου στα social media
Το "πάρτι" των παικτών του Πανιωνίου στα social media
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ