ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Το "10" στον Πανιώνιο ο Σπιριντόνοβιτς

Το "10" στον Πανιώνιο ο Σπιριντόνοβιτς
Σπιριντόνοβιτς

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Πανιωνίου με τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς. Ο Αυστριακός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και πήρε τη φανέλα με το "Νο10".

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και τυπικά ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς. Ο 24χρονος Αυστριακός ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, αφού πρώτα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Το νέο απόκτημα των "κυανέρυθρων" είναι γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου 1993.

Μέχρι πρότινος έπαιζε στην Αντμίρα Βάκερ της χώρας του, αλλά έχει περάσει και από Rilancio Messina, Vicenza, Αούστρια Βιέννης, αλλά και από την ακαδημία της Ραπίντ. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πρόλαβε και έπαιξε σε δύο παιχνίδια της Αντμίρα Βάκερ, ένα στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο.

Το "10" στον Πανιώνιο ο Σπιριντόνοβιτς
Σπιριντόνοβιτς

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Αυστρίας έπαιξε σε 18 αγώνες πρωταθλήματος, αλλά και σε τέσσερα ματς προκριματικών Europa League. Είναι 4 φορές διεθνής με την Κ21 της Εθνικής Αυστρίας. Η καταγωγή του Σπιριντόνοβιτς είναι από τη Σερβία, αλλά γεννήθηκε στη Βιέννη.

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σρνταν Σπιριδόνοβιτς. Ο Αυστριακός παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Ιστορικό» διάρκειας τριών ετών και θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο «10»".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ