ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Θωρακίζουν" τον προσιτό στόχο Καρίμ Ανσαριφάρντ

"Θωρακίζουν" τον προσιτό στόχο Καρίμ Ανσαριφάρντ
Ανσαριφάρντ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η χαμηλή ρήτρα στο συμβόλαιο του Καρίμ Ανσαριφάρντ, σε συνδυασμό με την εξαιρετική χρονιά, τον καθιστά προσιτό μεταγραφικό στόχο. Για αυτό στον Πανιώνιο θέλουν να τον "δέσουν" και σκέφτονται ανανέωση.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τον Πανιώνιο. Ο Ιρανός έχει σημειώσει οκτώ γκολ σε 27 αγώνες και τον τελευταίο καιρό παρακολουθείται από σκάουτς, που δίνουν το παρών στα επίσημα της Νέας Σμύρνης.

Το συμβόλαιο του 26χρονου στράικερ εκπνέει το καλοκαίρι του 2017, αλλά το γεγονός ότι ο ρήτρα για την αποδέσμευσή του δεν είναι μεγάλη, τον καθιστά ιδιαιτέρως προσιτό στόχο για τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο. Στον Πανιώνιο φυσικά και θέλουν να τον κρατήσουν, για αυτό έχουν ήδη μπει σε σκέψεις να επεκτείνουν το συμβόλαιό του.

Ο Ασιάτης είχε δηλώσει στο ξεκίνημα της σεζόν ότι θέλει να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στη Super League. Και παρότι ο στόχος αυτός είναι σχεδόν απίθανο να επιτευχθεί, η ουσία είναι ότι αποτελεί πολύ σημαντικό στέλεχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Προ ημερών γράφτηκε ότι προτού η Guangzhou R&F καταλήξει στην περίπτωση του Απόστολου Γιάννου, θέλησε να κάνει δικό της τον Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός θέλει να μείνει στην Ευρώπη. Διαφορετικά θα επέστρεφε στην πατρίδα του και θα μπορούσε κάλλιστα να βρει συμβόλαιο 700.000 - 800.000 ευρώ. Άλλωστε εκεί τον έχουν ήρωα και δεν ήταν καθόλου δύσκολο να βρει ομάδα, αλλά και το ποσό που θα επιθυμούσε στο συμβόλαιο που θα υπέγραφε.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ