ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Την Τετάρτη τα εισιτήρια για το Πανιώνιος-ΑΕΚ

Την Τετάρτη τα εισιτήρια για το Πανιώνιος-ΑΕΚ
Πανιώνιος, κόσμος, φίλαθλοι INTIME SPORTS

Αποκλειστικά από τα εκδοτήρια και όχι μέσω ίντερνετ θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης.

Το Σάββατο το βράδυ ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα σπουδαίο παιχνίδι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα αρχίσουν να διατίθενται από την Τετάρτη (9/12) και αποκλειστικά από τα εκδοτήρια.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "κυανέρυθροι" η διάθεση θα γίνει αποκλειστικά από τα εκδοτήρια και τα γραφεία του Πανιωνίου και όχι μέσω ίντερνετ. Επίσης τονίζεται πως και πάλι είναι απαιτητό το ΑΜΚΑ αλλά όσοι έχουν πάρει και στο παρελθόν δεν χρειάζεται να τον δηλώσουν εκ νέου.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ, θα ξεκινήσει την Τετάρτη από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 16:00 έως και τις 20:00.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο που θέλει να προμηθευτεί εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, πως η πώληση, ειδικά για την θύρα 7 θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυττίου 36 και Κ. Παλαιολόγου).

Για λόγους ασφαλείας και κατόπιν σχετικής συνεννόησης των εμπλεκόμενων φορέων, η προπώληση θα γίνει αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του σταδίου και τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και δεν θα λειτουργήσει η εφαρμογή για πώληση μέσω internet.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν δηλώσει τον ΑΜΚΑ τους σε προηγούμενα παιχνίδιαΔΕΝ χρειάζεται να τον δηλώσουν εκ νέου".

Ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν τόσο η πρώτη ομάδα όσο και η U20.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την άψογη φιλοξενία στις αποστολές, τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και της αντίστοιχης Κ20, στα μεταξύ μας παιχνίδια. Υποσχόμαστε πως θα ανταποδώσουμε στους αγώνες του δεύτερου γύρου".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ