ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Θέλει τον Νιάς στον Πανιώνιο ο Ανιγκό

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ζοζέ Ανιγκό θα αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει ήδη ζητήσει την απόκτηση του Νιάς ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου από τον Ζοζέ Ανιγκό με τον Γάλλο προπονητή να αφήνει τον Λεβαδειακό για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Γάλλος τεχνικός έχει κάνει ήδη την πρώτη του εισήγηση και αυτή έχει να κάνει με την απόκτηση του Νιάς από τον Λεβαδειακό.

Ο 30χρονος μέσος ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Βοιωτίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχοντας καταγράψει 36 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Βοιωτούς και ο Ανιγκό τον θέλει μαζί του στον Πανιώνιο.

Άλλωστε οι "κυανέρυθροι" δεδομένα θα ψάξουν για έναν παίκτη στη θέση του αμυντικού χαφ από τη στιγμή που ο Σιώπης θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό ενώ φυσικά και ο Παναγιώτης Κόρμπος στον οποίο έχει γίνει πρόταση ανανέωσης θα είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ