ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Θέλει Ενγκόγκ η Αλμερία

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

"Σειρήνες" από την Ισπανία για τον 27χρονο Γάλλο επιθετικό του Πανιωνίου, Νταβίντ Ενγκόγκ, καθώς φαίνεται να είναι ο πρώτος στόχος της Αλμερία, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη ισπανική κατηγορία.

Μετά τη μεταγραφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό και παρά την έλευση του Σαμέντ Γεσίλ, έμοιαζε να είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του βασικού στην επίθεση του Πανιωνίου. Ο Νταβίντ Ενγκόγκ ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα των "κυανέρυθρων" στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο, ωστόσο αντικαταστάθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Μάλιστα, το υπερηχογράφημα στο οποίο υπεβλήθη τη Δευτέρα υπέδειξε ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα επιστρέψει σε δύο εβδομάδες. Αλλά η επιστροφή του στο ανωτέρω προγραμματισμένο διάστημα δεν είναι σίγουρη, καθώς σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Γάλλος είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος για την επίθεση της Αλμερία.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα και ο ίδιος ο Ενγκόγκ θέλει να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο γιατί δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και θέλει να αγωνίζεται κάπου, όπου θα λογίζεται ως βασική επιλογή.

Ο Γάλλος πρώην επιθετικός των Παρί Σεν-Ζερμέν, Λίβερπουλ, Μπόλτον, Σουόνσι και Ρεμς έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Μετά από 21 αγωνιστικές στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Αλμερία έχει συγκεντρώσει ισάριθμους βαθμούς και βρίσκεται στην 20ή θέση της κατάταξης, ενώ η Αλκορκόν (πρώτη εκτός ζώνης υποβιβασμού) έχει δύο βαθμούς περισσότερους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ