ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τερεζόπουλος: "Θα πάρουμε την πρόκριση"

Τερεζόπουλος: "Θα πάρουμε την πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Φωστήρα θεωρεί ότι η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στην παρουσία των δυο γκολκίπερ στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωστήρα ο τεχνικός του Πανιωνίου Δημήτρης Τερεζόπουλος ο οποίος σημείωσε πως η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν φλύαροι και αργήσαμε να μπούμε στο ρυθμό του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε πολλές φάσεις, όμως και ο Φωστήρας ήταν πολύ καλός και είχε ευκαιρίες. Θα μπορούσαν και οι δυο ομάδες να πάρουν το παιχνίδι» είπε αρχικά.

Όσον αφορά στη συνέχεια του ομίλου:
«Έχει κι άλλα παιχνίδια και δεν προβληματιζόμαστε. Θεωρώ ότι θα πάρουμε την πρόκριση".

Για τους δυο τερματοφύλακες τέλος, είπε:
«Ο Παπαδόπουλος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και τον γνωρίζω καλά. Και ο νεαρός, ο Γκέκας, που τυχαίνει να τον ξέρω από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού έδειξε πολύ καλά στοιχεία».

Βαζέχα: "Ικανοποιημένος από το πάθος των παιδιών"

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Φωστήρα Κριστόφ Βαζέχα αφού πρώτα απένειμε τα εύσημα στον Γκέκα για την παρουσία του στο ματς με τον Πανιώνιο στη συνέχεια μίλησε για την φετινή σεζόν και τις φιλοδοξίες της ομάδας του Ταύρου:

«Μην τον ματιάσουμε! Για δεύτερο σερί ματς ήταν καταπληκτικός».

Όσο για το ματς τόνισε:
«Ήταν ένα ματς που μπορεί να χάσεις, μπορούσες και να το κλέψεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια, από το πάθος και τα τρεξίματα. Συνεχίζουμε, έχει κι άλλα ματς το Κύπελλο. Το πιο σημαντικό είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι τα παιδιά βελτιώνονται και δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολη χρονιά κι εμείς και οι περισσότερες ομάδες. Θέλουμε να σωθούμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, αλλά ελπίζουμε».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ