ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τερεζόπουλος: "Πιστεύουμε στους εαυτούς μας"

Τερεζόπουλος: "Πιστεύουμε στους εαυτούς μας"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου στάθηκε στα λάθη που έκανε η άμυνα του Πανιωνίου και τόνισε και πάλι ότι οι "κυανέρυθροι" είναι καινούρια ομάδα.

Την πρώτη του ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Πανιώνιος, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είπε:

"Έτσι όπως ξεκίνησε το ματς, φαινόταν μοιρασμένο. Κάναμε δώρο ένα γκολ, έχουμε συνηθίσει να χαρίζουμε τέτοια δώρα και ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο. Σιγά-σιγά μπήκαμε στο ρυθμό του παιχνιδιού, είχαμε πίστη και τόλμη, διεκδικήσαμε το ματς και ισοφαρίσαμε με το πέναλτι του Κολοβού. Τα δώδεκα λεπτά που έμεναν για το πρώτο ημίχρονο ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προηγηθούμε στο σκορ. Μετά θα βλέπαμε έναν διαφορετικό Πανιώνιο και ένα διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε, παρά το ότι οι παίκτες ακολούθησαν τις εντολές" τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: "Θέλαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, κάτι που δεν το είχαμε στο πρώτο μέρος. Ο αντίπαλος ήταν καλά στημένος και όταν έχεις δώδεκα τελικές και δεν μπορείς να σκοράρεις είσαι άτυχος σήμερα και ανίκανος, μιλώντας πάντα για το σημερινό παιχνίδι. Ο αντίπαλος είχε περισσότερη συγκέντρωση, κατάφερε δύο φορές να μας δημιουργήσει προβλήματα και μπορούσε πετύχει και δεύτερο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πήραμε την ισοπαλία, κρατάμε τον βαθμό και συνεχίζουμε. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που πιστεύει στον εαυτό της. Δεν πτοούμαστε και ελπίζουμε να είμαστε πιο τυχεροί στο επόμενο παιχνίδι".

Σχετικά με τις χαμένες ευκαιρίες, ανέφερε: "Ήμασταν ομαδικοί με εξαίρεση μία-δύο περιπτώσεις, που έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα κάθε παίκτη. Σίγουρα με προβληματίζει. Έπρεπε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό στις τελικές προσπάθειες και ελπίζω αυτό να το πετύχουμε στη συνέχεια".

Αναφορικά με τη χρησιμοποίηση των ίδιων παικτών με το προηγούμενο ματς, υπογράμμισε: "Έχουμε 30 παίκτες, κάθε μέρα αυτοί περνούν από εξετάσεις μέσα από τις προπονήσεις. Ο προπονητής είναι αυτός που έχει την ευθύνη, που παίρνει τις αποφάσεις. Η απόφαση ήταν δική μου να παίξουν οι ίδιοι εκτός του Ιμπαγάσα. Το γεγονός ότι το ματς ήρθε ισόπαλο, αν σε 12 τελικές δεν μπορείς να βάλεις 1 γκολ, τότε δεν μπορώ να πω ποιος φταίει".

Όσο για τα λάθη στην άμυνα, σημείωσε: "Επαναλαμβάνονται τα λάθη, αλλά να κρίνετε πως είμαστε μια καινούρια ομάδα, που ήταν ήδη υποβιβασμένη πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Να κάνετε υπομονή. Υπάρχουν παίκτες που θα βελτιωθούν και θα τα καταφέρουμε και τον στόχο που έχει η ομάδα θα καταφέρει να τον πραγματοποιήσει".

Ερωτηθείς για τους Ιμπαγάσα, Κολοβό, απάντησε: "Ο Κάνιο θέλει χώρο για να δημιουργεί. Θα έπρεπε να έχει χώρους, η Ξάνθη όμως αμύνθηκε σφιχτά και γι' αυτό έπαιξε πιο μέσα ο Κολοβός".

Για το αν θα δώσει έμφαση στην άμυνα ή στην επίθεση ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα, δήλωσε: "Κάθε προπονητής οφείλει να δουλεύει και στην άμυνα και στην επίθεση. Τα λάθη τα δουλεύουμε σε καθημερινή βάση και προσπαθούμε να τα ελαχιστοποιούμε. Δεν τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα ελπίζουμε να τα καταφέρουμε στη συνέχεια".

Τέλος, κλήθηκε να συγκρίνει τους δυο Θρακιώτες, Πανθρακικό και Ξάνθη, που έχει αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος: "Είναι δύο σύλλογοι που διαθέτουν καλές ομάδες. Τώρα δεν μπορώ να κάνω σύγκριση, θα ήταν ανόμοιο. Πρώτα το ένα ματς ήταν εκτός, το άλλο εντός και μετά η Ξάνθη έμεινε με μειονέκτημα ενός παίκτης. Πιστεύω ότι αν βρισκόμουν στη θέση αυτή, θα αδικούσα κάποιον από τους αντιπάλους".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ