ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τερεζόπουλος: "Ήμασταν αναποτελεσματικοί και άτυχοι"

Τερεζόπουλος: "Ήμασταν αναποτελεσματικοί και άτυχοι"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Τερεζόπουλος, στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του σε κάποιες κλασικές ευκαιρίες στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο Πανιώνιος γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του μένοντας πίσω στον βαθμολογικό πίνακα σε σχέση με το ξεκίνημα που έκανε όπως δήλωσε και ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Τερεζόπουλος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο νεαρός προπονητής στάθηκε στην ατυχία και την αναποτελεσματικότητα της ομάδας του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το πρόσωπο της ομάδας στην αρχή δεν ήταν αυτό που μας έχει συνηθίσει. Δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, ισορροπήσαμε και χάσαμε μία κλασική ευκαιρία με τον Μπούζα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ξανά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Στη συνέχεια από το 60’ παίξαμε καλύτερα. Είχαμε φάσεις για γκολ, αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ. Ήμασταν αναποτελεσματικοί και άτυχοι σε κάποιες στιγμές. Τελικά το αρνητικό αποτέλεσμα μας στεναχώρησε.

Κοιτάμε μπροστά το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό και μετά την Βέροια για το Πρωτάθλημα. Σίγουρα έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά πλέον, αλλά συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ