ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν

Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν
INTIME SPORTS

Ο στόχος επετεύχθη και τη φετινή σεζόν, όμως, η επόμενη αναμένεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη για τον Πανιώνιο. Διαβάστε πώς έχουν τα δεδομένα και πόσοι παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν.

Κάθε χρονιά και πιο δύσκολα είναι στον Πανιώνιο. Τα οικονομικά του συλλόγου είναι τέτοια που δεν του επιτρέπουν μεταγραφές, ενώ την ίδια στιγμή παίκτες αποχωρούν και δεν αντικαθίστανται. Παρόλα αυτά και φέτος η ομάδα έκανε το καθήκον της αν και οι ποδοσφαιριστές πέρασαν πολύ δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Η επόμενη μέρα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μόνο λαμπρή δεν προδιαγράφεται. Ελπίδα υπάρχει από τη στιγμή που γίνεται μία προσπάθεια από την Κίνηση Σωτηρίας, όμως, κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί πως όλα θα πάνε καλά και ο Πανιώνιος θα μπει στο άρθρο 106.

Ακόμα κι αν γίνει αυτό έχει ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος, αφού ουκ ολίγοι παίκτες έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν την καριέρα τους αλλού. Γιάννης Ανέστης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Χρήστος Αραβίδης και Μάρκος Ντούνης θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΚ. Δημήτρης Κολοβός και Τάσος Αυλωνίτης θα φορούν "ερυθρόλευκα" από τη νέα χρονιά, ενώ ο Αλέξανδρος Κούρος θα είναι παίκτης του Ατρομήτου.

Οι αποχωρήσεις, όμως, δε σταματούν εκεί. Στον ΠΑΟΚ θα επιστρέψει και ο Κωνσταντίνος Παναγιωτούδης, ενώ στο ρόστερ των "κυανέρυθρων" υπήρχε άλλος ένας δανεικός. Ο λόγος για τον Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος μένει ελεύθερος. Ο 23χρονος έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του και τις ζυγίζει προκειμένου να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση. Και μπορεί ο Χρήστος Δάρας να εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παραμονή του Μητρόπουλου, όμως, τίποτα δεν είναι οριστικό.

Την ίδια στιγμή ελεύθεροι μένουν οι Λεωνίδας Καμπάνταης, Αντρέας Λάσνικ, Ευθύμης Κουλουχέρης και Κώστας Σταυροθανασόπουλος. Ο Αυστριακός βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του και δεν αποκλείεται να μην επιστρέψει ξανά. Έμεινε ικανοποιημένος από το πέρασμά του στην Ελλάδα, δε θα ήταν αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Super League, όμως, η παραμονή του στην πλατεία μοιάζει απίθανη. Καμπάνταης και Κουλουχέρης μπορεί να έχουν τη διάθεση να περιμένουν περισσότερο από άλλους, αλλά αυτό ίσως να μην είναι αρκετό.

Όλοι οι υπόλοιποι θεωρητικά έχουν συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, όμως, στην κατάσταση που είναι η ομάδα γίνεται αντιληπτό πως μπορούν να το σπάσουν. Και υπάρχουν παίκτες αρκετά σημαντικοί όπως οι Αμίρης Κούρντι και Νίκος Παντίδος που το σκέφτονται. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έμεναν αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά γιατί αναγνωρίζουν πόσο τους έχει βοηθήσει ο Πανιώνιος και πόσο ιστορική ομάδα είναι. Ωστόσο, υπό τις παρούσες συνθήκες είναι διστακτικοί.

Γίνεται, επομένως, αντιληπτό πως η επόμενη μέρα μπορεί να είναι πολύ δύσκολη. Αν, όμως, όλα εξελιχθούν ομαλά και γρήγορα με την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 106, τότε μπορεί να ανατραπούν τα δεδομένα για κάποιους.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ