ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία"

"Τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία"
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε το "πέσιμο" που έκανε αντιπροσωπεία των οργανωμένων του Πανιωνίου στον Μαρίνο Ουζουνίδη το περασμένο Σάββατο (6/8), οπότε και του απαίτησαν να αποχωρήσει. Οι διάλογοι (VIDEO).

Η προπόνηση του Πανιωνίου το περασμένο Σάββατο (6/8) ήταν να γίνει στη Νέα Σμύρνη, αλλά εντέλει πραγματοποιήθηκε στη Φυλή, προκειμένου να μην υπάρξουν παρατράγουδα με τους οπαδούς, οι οποίοι είχαν εξοργιστεί με την κίνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη να μιλήσει με τον Ολυμπιακό.

Αντιπροσωπεία των "Πανθήρων", ωστόσο, πήγε στο γήπεδο του Θρασύβουλου και είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον 48χρονο προπονητή, ο οποίος προηγουμένως συζήτησε με τους Πειραιώτες το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία. Σας μεταφέρουμε μερικά από όσα ακούγονται από τις δύο πλευρές στο βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο:

Οπαδοί: Αφήνεις την ομάδα και πας και κάνεις συμφωνία με τον Ολυμπιακό;

Ουζουνίδης: Άκου για να στα πω και γω. Να ακούσεις και την άλλη άποψη. Εγώ έχω κάνει ένα συμβόλαιο με την ομάδα. Έχουμε βάλει ένα όρο. Αν η ομάδα θέλει να φύγω, να μου δώσει 10 ευρώ και να φύγω. Αν μια ομάδα δώσει 10 ευρώ στον Πανιώνιο, μπορώ να φύγω. Είναι καθαρά ρε παιδιά. Και ο Πανιώνιος θα πάρει παραπάνω λεφτά.

Οπαδοί: "Ε, μην κάθεσαι", "λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα μας άφηνες για να πας στον Ολυμπιακό;", "είναι επαγγελματικό αυτό;".

Ουζουνίδης: Για αυτή την ομάδα έχω δώσει πολλά και είμαι εδώ.

Οπαδοί: "Η ομάδα σου έδωσε, δεν έχεις δώσει εσύ". "Είναι ώρα να φύγεις". "Περιμένεις την αποζημίωση δηλαδή;"

Ουζουνίδης: Από τον Πανιώνιο δεν θα ζητήσω τίποτα. Είμαι πολύ σωστός απέναντι στην ομάδα.

Οπαδοί: Παραιτήσου τότε. Γιατί δεν παραιτείσαι; Που νομίζεις ότι είσαι προπονητής; Πράσινος είναι ο Πανιώνιος; Τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Πάνθηρες" σε Ουζουνίδη στη Φυλή: "Φύγε"
Τέλος ο Ουζουνίδης από τον Πανιώνιο
Ζαμάνης - Δάρας: "Ουδείς αναντικατάστατος"

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ