ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Συνεργασία με την εταιρεία ένδυσης Colin's ο Πανιώνιος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
Πανιώνιος EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία ένδυσης Colin's. Το λογότυπό της θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της "κυανέρυθρης" φανέλας.

Σε μια σημαντική συμφωνία προχώρησε ο Πανιώνιος. Όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Νέας Σμύρνης, έδωσε τα χέρια με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία ένδυσης Colin's. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "κυανέρυθροι" ανέφεραν τα εξής:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία ένδυσης COLIN’S. Η COLIN’S ειδικεύεται στο νεανικό ντύσιμο και απευθύνεται τόσο στο αντρικό, όσο και στο γυναικείο κοινό. Τα ποιοτικά υλικά και τα υψηλά standards που η εταιρεία έχει θεσπίσει για τα προϊόντα της, την έχουν καταστήσει πλέον συνώνυμο της αξιοπιστίας.

Η ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, αριθμεί ήδη περισσότερα από 600 καταστήματα σε 38 χώρες και πλέον επιχειρεί και το άνοιγμά της στην ελληνική αγορά μέσω της ένταξής της, στους επίσημους υποστηρικτές της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ. Πλέον το λογότυπο της COLIN’S θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της αγωνιστικής φανέλας της ομάδας μας. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Νίκο Παρασκευόπουλο, επίσημο αντιπρόσωπο της COLIN’S στην Ελλάδα, για την συμβολή του στην επίτευξη της σημαντικής αυτής συμφωνίας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ