ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Συμφώνησε με Γρηγορίου ο Πανιώνιος

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και θα είναι ο διάδοχος του Μλάνταν Μιλόγεβιτς με το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα είναι ο διάδοχος του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του Πανιωνίου με τον Σέρβο τεχνικό να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν και τον 45χρονο Έλληνα προπονητή να οδηγεί την ομάδα της Νέας Σμύρνης τη νέα χρονιά.

Το ότι ο Μιλόγεβιτς δεν θα συνέχιζε στους "κυανέρυθρους" ήταν γνωστό εδώ και καιρό και για αυτό ο Πανιώνιος έψαχνε τον διάδοχο του θέλοντας να βρει έναν προπονητή που να μπορεί να δώσει συνέχεια στο έργο που έχει ήδη γίνει.

Για αυτό και οι δυο πλευρές ήταν εδώ και σχεδόν ένα μήνα σε συζητήσεις, είχε γραφτεί μάλιστα και σε εφημερίδες πως έχει το προβάδισμα ανάμεσα στους υποψηφίους που έχουν ακουστεί, αλλά την Πέμπτη οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε όλα.

Η σχετική είδηση επιβεβαιώνεται και από τις δυο πλευρές και φυσικά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα στην Super League την οποία θα προπονήσει ο Γρηγορίου καθώς μέχρι τώρα είχε καθίσει στον πάγκο της Κέρκυρας και του Ατρόμητου ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει σε μικρότερες κατηγορίες με τους Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας, Εθνικό, Κόρινθο, Αιολικό, Φωστήρα και Άγιο Δημήτριο.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ