ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Συμφώνησαν Μανούσος - Πανιώνιος

Συμφώνησαν Μανούσος - Πανιώνιος
Μανούσος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανιώνιος, που συμφώνησε με τον Μιχάλη Γρηγορίου, μιλά με την πλευρά του 29χρονου επιθετικού Γιώργου Μανούσου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του Sport24.gr υπάρχει deal.

Σε προχωρημένες επαφές με τον Πανιώνιο βρέθηκε ο Γιώργος Μανούσος μετά το "διαζύγιο" με τον Πλατανιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του 29χρονου επιθετικού έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία του έκανε κρούση μετά την αποχώρησή του από τα Χανιά. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του Sport24.gr προέκυψε συμφωνία.

Ο Πανιώνιος ωστόσο διαψεύδει και οι άνθρωποί του υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Μανούσο. Tη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε 9 γκολ σε 30 συμμετοχές με τους Χανιώτες. Υπενθυμίζεται ότι ο Μανούσος αποχώρησε πρόωρα από τον Πλατανιά, μετά την απόφασή του να τοποθετηθεί δημοσίως για όσα καταγγέλθηκαν ότι συνέβησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιό του έληγε τον Ιούνιο του 2018, αλλά μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μανώλη Μαθιουλάκη, λύθηκε η συνεργασία.

Photo Credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ