ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Σώστε Μασούντ και Χατζισαφί"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - MACCABI TEL AVIV (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Χατζισαφί EUROKINISSI SPORTS

Ο Υπουργός Αθλητισμού του Ιράν δήλωσε ότι Μασούντ και Χατζισαφί αποκλείονται από την Εθνική. Αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει τσουνάμι αντιδράσεων σε όλο τον κόσμο, που δημιούργησε το hashtag #saveshojaeiandhajsafi. Ελληνιστί: "Σώστε Μασούντ και Χατζισαφί".

Η δήλωση του Υπουργού Αθλητισμού του Ιράν με την οποία ξεκαθάρισε πως οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, Σοτζέι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί, δεν θα κληθούν στην Εθνική ομάδα μετά τη συμμετοχή τους κόντρα στους Ισραηλινούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Εδώ και μερικές μέρες, από τότε που το θέμα βγήκε στο προσκήνιο, δημιουργήθηκε το hashtag #saveshojaeiandhajsafi. Ελληνιστί: "Σώστε Μασούντ και Χατζισαφί". Τόσο στο instagram όσο και στο twiiter είναι εκατοντάδες αυτοί που ζητούν να μην τιμωρηθούν κατ' αυτόν τον τρόπο οι δύο ποδοσφαιριστές.

Ζητούν να μείνει το ποδόσφαιρο μακριά από την πολιτική, αλλά και ότι οι Μασούντ και Χατζισαφί δεν πείραξαν κανέναν με τη συμμετοχή τους απέναντι στους Ισραηλινούς. Άλλοι ζητούν από τη FIFA να το πάρει πάνω της και να επέμβει απέναντι στον "άδικο αποκλεισμό". Σε άλλο tweet αναφέρεται:

"Η Κυβέρνηση παρεμβαίνει στο ποδόσφαιρο. FIFA, πάρε τα μέτρα σου". Δείτε παρακάτω μερικά μόνο από τα posts σε instagram και twitter με αφορμή τη δήλωση του Υπουργού Αθλητισμού του Ιράν...




They Don't deserve it , respect them #saveshojaeiandhajsafi #respect #football #respectthem #respecthumanity

A post shared by Λάζαρος Λάμπρου (@lazaros_lamprou11) on


You don't deserve this ... You are the best! #saveshojaeiandhajsafi respect their decision !Football must unite the world

A post shared by Μακης Βουκελατος (@makisvouke98) on


#saveshojaeiandhajsafi

A post shared by Iakwvos A Santos (@_santiako) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκλείστηκαν από την Εθνική Ιράν Μασούντ, Χατζισαφί
Δεν γλυτώνουν την τιμωρία οι Μασούντ και Χατζισαφί
Το Ιράν καλεί για εξηγήσεις Μασούντ, Χατζισαφί
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ