ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στοπ της Αστυνομίας στους οπαδούς του Πανιωνίου

Στοπ της Αστυνομίας στους οπαδούς του Πανιωνίου
Μάντζιος Ρισβάνης INTIME SPORTS

Χωρίς την παρουσία των οπαδών του Πανιωνίου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά.

Ούτε οργανωμένα, αλλά ούτε και μεμονωμένα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι του Σαββάτου (15:00) για την 9η αγωνιστική οι φίλοι του Πανιώνιου. Όπως έκανε γνωστό η Αστυνομία, οι οπαδοί το Ιστορικού απαγορεύεται να βρεθούν στο γήπεδο της Λιβαδειάς για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά:

"Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε χθες, Απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, σχετικά με τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE , περιόδου 2015 – 2016, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με την Απόφαση αυτή, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ