ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στον Πανιώνιο ο Παπαγεωργίου

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΞΑΝΘΗ - ΚΑΛΛΟΝΗ
Παπαγεωργίου EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Πανιωνίου θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο 30χρονος δεξιός μπακ, Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κυανέρυθρους".

Από την Ξάνθη στην Αθήνα και τη Νέα Σμύρνη. Ο 30χρονος δεξιός μπακ, Θανάσης Παπαγεωργίου, μετά τον Ατρόμητο, τον Εθνικό, τη Ρόδο, τον Πιερικό, την ΑΕΛ, τον Πανθρακικό και την Ξάνθη συναντά στον Πανιώνιο τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας.

Το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι διετούς διάρκειας. Ο 30χρονος αμυντικός φόρεσε για πέντε φορές τη φανέλα της ομάδας της Θράκης στη Super League και τέσσερις στο Κύπελλο κατά τη σεζόν που μόλις τελείωσε.

Με την απόκτησή του οι "Πάνθηρες" καλύπτουν το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας, έχοντας για τη θέση αυτήν και τον Βαλεντίνο Βλάχο. Ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα παίζει τη νέα σεζόν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Παπαγεωργίου. Ο έμπειρος παίκτης υπέγραψε την Παρασκευή το συμβόλαιό του και εντάχθηκε στην προετοιμασία της ομάδας". Μετά την απόκτησή του από τον ο Θανάσης Παπαγεωργίου δήλωσε:

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο και για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω και παράλληλα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα περίοδο".

Στον Πανιώνιο ο Παπαγεωργίου

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ