ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στον Πανιώνιο μέχρι το 2022 ο Σταυρόπουλος

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Δημήτρη Σταυρόπουλου. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Παίκτης του Πανιωνίου για ακόμα 4 χρόνια θα είναι ο Δημήτρης Σταυρόπουλος. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, ανανέωσε μέχρι το 2022.

Μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο δήλωσε στο panioniosfc.gr: "Θέλω κατ αρχήν να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανιωνίου, τους κ.κ. Ζαμάνη και Δάρα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και μου πρόσφεραν νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο Πανιώνιος άλλωστε είναι το σπίτι μου. Εδώ βρίσκομαι από 15 χρονών και έχω παίξει σε όλες τις ομάδες. Από Κ17 μέχρι και την πρώτη. Έτσι δεν ήταν καθόλου δύσκολο στο να πάρω την απόφασή μου για να παραμείνω στην ομάδα που με ανέδειξε και να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και τους προπονητές που είχα όλα αυτά τα χρόνια και οι οποίοι με βοήθησαν να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, αλλά και τον κ. Μιχάλη Γρηγορίου που έχει δείξει ότι με πιστεύει.

Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή, μου έχει δείξει την αγάπη του, όπως άλλωστε κάνει και με τα υπόλοιπα παιδιά που προερχόμαστε από τα σπλάχνα του συλλόγου και γνωρίζουμε πόσο βαριά είναι αυτή η φανέλα.

Πλέον αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω εξίσου σκληρά, προκειμένου και εγώ να φτάσω στο ανώτερο επίπεδο, αλλά καινα βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της”.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ