ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στο νοσοκομείο ο Σιώπης, δεν παίζει με Παναθηναϊκό

Στο νοσοκομείο ο Σιώπης, δεν παίζει με Παναθηναϊκό
Σιώπης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Μανώλη Σιώπη θα παίξει το απόγευμα της Κυριακής (27/11, 19.30) με τον Παναθηναϊκό ο Πανιώνιος. Στο νοσοκομείο ο Εβρίτης χαφ, ο οποίος υπέστη ιογενή γαστρεντερίτιδα. Στη θέση του ο Πινιώτης.

Ο Μανώλης Σιώπης δεν θα είναι στην αποστολή του Πανιωνίου για την αναμέτρηση της Κυριακής (27/11, 19.30 με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, και τη θέση του σε αυτήν πήρε ο Αγγελος Πινιώτης.

Ο διεθνής μέσος, που ολοκλήρωσε το Σάββατο (26/11) το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας και αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο με την υπόλοιπη αποστολή, παρουσίασε την Κυριακή συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Αμέσως κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, τον περίμενε ο γιατρός και πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Δάρας, ο οποίος και διέγνωσε ιογενή γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα ο παίκτης να μείνει και στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην εβδομάδα, παρόμοια συμπτώματα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό, είχαν παρουσιάσει και άλλοι παίκτες της ομάδας και ειδικά οι Ρισβάνης, Αντωνιάδης, Κρητικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ