ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στο Καρπενήσι ο Πανιώνιος

17/05/2017 AEK Vs Panionios for Superleague Greece Play offs season 2016-17 in OAKA Stadium in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Πανιώνιος 17/05/2017 AEK VS PANIONIOS FOR SUPERLEAGUE GREECE PLAY OFFS SEASON 2016-17 IN OAKA STADIUM IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το χτίσιμο της νέας του ομάδας με τον Μιχάλη Γρηγορίου και τους παίκτες του να βρίσκονται από την Δευτέρα (19/6) το πρωί στο Καρπενήσι.

Την ώρα που γινόταν γνωστός ο αντίπαλος του Πανιωνίου για τον 2ο προκριματικό του Europa League οι "κυανέρυθροι" είχαν φτάσει στο Καρπενήσι όπου θα ξεκινήσει το χτίσιμο της φετινής σεζόν από τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει μαζί του 23 ποδοσφαιριστές ενώ τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς άσοι των "κυανέρυθρων" όπως οι Λάμπρο, Γκιοατά ενώ θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τον Μασούντ και το πότε θα τεθεί στη διάθεση του Γρηγορίου καθώς ο Ιρακινός μέσος ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του αν και αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η αποστολή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αναχώρησε τη Δευτέρα για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει των υποχρεώσεών της στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Την αποστολή, που αναχώρησε για την πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας, αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Κόρμπος, Οικονόμου, Τασουλής, Μασούρας, Σαββίδης, Βουκελάτος, Πατσατζόγλου, Βλάχος, Καθάριος, Παπαγεωργίου, Ταπόκο, Γεσίλ, Κότνικ, Μαϊσουράντζε, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Οικονομίδης, Μητσογιάννης, Γλυνός, Αντωνακόπουλος, Σαραμαντάς, Τασουρής, Μπαντής.

Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς παίκτες, όταν και θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ