ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στην Αθήνα για τον Πανιώνιο ο Μοστεφά

Algeria's Mehdi Mostefa, left, falls over Germany's Thomas Mueller after heading the ball during the World Cup round of 16 soccer match between Germany and Algeria at the Estadio Beira-Rio in Porto Alegre, Brazil, Monday, June 30, 2014. (AP Photo/Matthias Schrader)
Μοστεφά AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Μεχντί Μοστεφά έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης (12/7) και η μεταγραφή του στον Πανιώνιο μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο 34χρονος Αλγερινός μέσος θα περάσει από εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει.

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανιωνίου βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (12/7) ο Μεχντί Μοστεφά. Ο 34χρονος Αλγερινός αμυντικός χαφ έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και αφού περάσει επιτυχώς από εξετάσεις, τότε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το επικείμενο απόκτημα των "κυανέρυθρων" είναι 25 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα, έχοντας αγωνιστεί με αυτή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014. Είναι γεννημένος στις 30 Αυγούστου 1983 και τελευταία του ομάδα ήταν η Πάφος.

Ο 34χρονος αμυντικός χαφ έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Νιμ, Αζαξιό, Λοριάν, Μπαστιά και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην κυπριακή ομάδα κατέγραψε 26 συμμετοχές. Μέχρι και τη σεζόν 2016-2017 ήταν βασικός στη Μπαστιά, με την οποία αγωνιζόταν στο Σαμπιονά.

Ο Μοστεφά (έχει ύψος 1.81) είναι γεννημένος στη Γαλλία (Ντιζόν), με Γαλλίδα μητέρα και Αλγερινό πατέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ