ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στην αποστολή για ΑΕΚ ο Ρισβάνης, πρώτη για Σαββίδη

Στην αποστολή για ΑΕΚ ο Ρισβάνης, πρώτη για Σαββίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι του Σαββάτου (22/10) με την ΑΕΚ τον Σπύρο Ρισβάνη που δεν έπαιξε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε και ο Μπεν, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Βλάχος.

Διπλή επιστροφή για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Πανιώνιο ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (22/10) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός έχει στη διάθεση του τον Σπύρο Ρισβάνη που δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και τον Μπεν που εξέτισε την τιμωρία του.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στην παρουσία του Κυριάκου Σαββίδη για πρώτη φορά σε αποστολή του Πανιωνίου. Ο νεαρός μέσος είχε τραυματιστεί στην διάρκεια της προετοιμασίας και μέχρι τώρα δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τους "κυανέρυθρους".

Η παρουσία του όμως στην αποστολή για το ματς του ΟΑΚΑ δείχνει ότι από εδώ και στο εξής θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Μιλόγεβιτς.

Η αποστολή του Πανιωνίου αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται ο Βαλεντίνος Βλάχος ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Τασουλής, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Κόρμπος, Κρητικός, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Ενγκόγκ, Ρισβάνης, Σαββίδης, Καθάριος, Σοτζέι και Μπεν.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ