ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στη Νέα Σμύρνη για Γκιοατά ο Βάντενμπροεκ

Στη Νέα Σμύρνη για Γκιοατά ο Βάντενμπροεκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο βοηθός τεχνικού στην εθνική Καμερούν, Σβεν Βάντενμπροεκ, για να παρακολουθήσει τον αμυντικό του Πανιωνίου, Ζερόμ Γκιοατά, ο οποίος παραμένει στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου των "λιονταριών".

Γνωρίζει την Ελλάδα, καθώς έχει δουλέψει στη χώρα μας τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο κι ως προπονητής. Με την πρώτη ιδιότητα φόρεσε τη φανέλα του Ακρατήτου, ενώ έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή σε Φωστήρα και Νίκη Βόλου, κι ως πρώτος στη θεσσαλική ομάδα.

Ο Σβεν Βάντενμπροεκ, πλέον, είναι βοηθός του Ουγκό Μπροός στην εθνική Καμερούν και την Κυριακή βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη για να παρακολουθήσει την εντός έδρας αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Πλατανιά.

Ο λόγος της επιστροφής του στην Ελλάδα είναι ο 22χρονος Καμερουνέζος μπακ των "κυανέρυθρων", Ζερόμ Γκιοατά. Μπορεί να μην ανταμείφθηκε, καθώς ο Γκιοατά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς της 28ης αγωνιστικής της Super League, αλλά ενδέχεται να παραμείνει στην πατρίδα μας καθώς θεωρείται δεδομένο ότι θα λάβει φανέλα βασικού από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στα δύο τελευταία ματς της regular season της Super League.

Στη Νέα Σμύρνη για Γκιοατά ο Βάντενμπροεκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σβεν Βάντενμπροεκ κατά τη θητεία του στην Ελλάδα ως τεχνικός της Νίκης Βόλου

Άλλωστε τόσο από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα (29η) όσο κι από την εντός με το Λεβαδειακό (30ή) θα λείψουν οι Οικονόμου και Ρισβάνης, αμφότεροι τιμωρημένοι.

Ο Ζερόμ Γκιοατά μετρά συνολικά έντεκα συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής Καμερούν και δεδομένα βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου των "λιονταριών".

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ