ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στη λίστα του Πανιωνίου ο Τσιλούλης

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Τσιλούλης EUROKINISSI SPORTS

Την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού Σωτήρη Τσιλούλη, ο οποίος αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λάρισας, εξετάζει ο Πανιώνιος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. (VIDEOS)

Ο Πανιώνιος ανέκαθεν ήταν ομάδα που πόνταρε και στήριζε το ντόπιο στοιχείο. Οι άνθρωποί του συνηθίζουν να "χτενίζουν" την εγχώρια αγορά στις χαμηλότερες κατηγορίες, αφού υπάρχουν Έλληνες ποδοσφαιριστές που αξίζουν προσοχής και ευκαιριών. Και ο Χατζηϊσαΐας, για παράδειγμα, από τον ΑΟ Χανιά είχε αποκτηθεί.

Μια τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή που τα καταφέρνει πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Football League είναι ο Σωτήρης Τσιλούλης. Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος ύστερα από 23 ματς είναι στην 5η θέση με 40 βαθμούς. Ο Λαρισαίος έχει καταγράψει 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας σημειώσει επτά γκολ, όλα στη Football League.

Αν σημειώσει άλλα δύο γκολ, θα ισοφαρίσει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του έως σήμερα, καθώς πέρυσι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη δεύτερη κατηγορία έβαλε εννέα τέρματα σε 29 συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει περάσει από τον Δωτιέα Αγιάς (2013-2014) στη Γ' Εθνική, ενώ από το 2014-2015 μέχρι σήμερα αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της δεύτερης τη τάξει κατηγορία.

Το 2014-2015 έπαιξε στον Εθνικό Γαζώρου (23 εμφανίσεις, 3 γκολ), ομάδα των Σερρών, το πρώτο μισό του 2015-2016 πήγε στη Λαμία, ενώ το δεύτερο μισό στην Αναγέννηση Καρδίτσας (15 συμ., 4 τέρματα), στην οποία ανήκει και το 2016-2017. Ο Πανιώνιος λοιπόν ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ενώ σημειώνεται ότι το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε στα παρακάτω video μερικά από τα γκολ που έχει σημειώσει εφέτος στον Απόλλωνα:

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ