ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στη 18άδα του Πανιωνίου για Παναθηναϊκό ο Γκιοατά

Στη 18άδα του Πανιωνίου για Παναθηναϊκό ο Γκιοατά
Πανιώνιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζερόμ Γκιοατά ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και μπήκε στην αποστολή του Πανιωνίου για τον αγώνα της Κυριακής (27/11, 19.30) με τον Παναθηναϊκό. Στη 18άδα και ο Ολαϊτάν.

Μετά τον νικηφόρο (1-0) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος θα επιδιώξει την Κυριακή (27/11, 19.30) να πάρει μια ακόμη σπουδαία επικράτηση στη Super League, αυτή τη φορά απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Η τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε με τον Καμερουνέζο αμυντικό, Ζερόμ Γκιοατά, να μπαίνει στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, προς ανακούφιση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που έτσι κι αλλιώς δεν είχε στη διάθεσή του τον Σπύρο Ρισβάνη λόγω τιμωρίας.

Μέσα και ο Μάικλ Ολαϊτάν, που δεν αντιμετωπίζει πλέον ενοχλήσεις, ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Φούντας, ο τραυματίας Πατσατζόγλου, αλλά και οι Κρητικός και Βοσνιάδης. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει 13 βαθμούς ύστερα από οκτώ παιχνίδια, ενώ ο αντίπαλός τους 14.

Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Σαββίδης, Θεοδωρόπουλος, Αντωνιάδης, Καθάριος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Οικονόμου, Κόρμπος, Αργυρόπουλος, Βλάχος, Τασουλής, Σοτζέι, Ανσαριφάρντ, Μπεν, Γκιοατά, Ενγκόγκ, Ολαϊτάν, Μασούρας.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ