ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στέλνουν Χατζισαφί στον Πανιώνιο οι Ιρανοί

Iran's Ehsan Hajsafi, right, looks to kick the ball as Qatars Ismail Mohamad looks on during the AFC Asia Cup soccer match between Qatar and Iran in Sydney, Australia, Thursday, Jan. 15, 2015. (AP Photo/Rick Rycroft)
Χατζισαφί AP

Νέο όνομα Ιρανού ποδοσφαιριστή στο προσκήνιο για τον Πανιώνιο, ο Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος φέρεται να εξετάζεται από τους "κυανέρυθρους". Οι Ιρανοί γράφουν και για τον γκολκίπερ Χαμέντ Λακ. (VIDEOS)

Εδώ και μέρες διαρρέεται ότι στον Πανιώνιο θα αφιχθούν προσεχώς κι άλλοι Ιρανοί ποδοσφαιριστές. Ο Σοτζέι Μασούντ φέρεται να έχει υποσχεθεί στη διοίκηση ότι αν ανανεώσει το συμβόλαιό του, κάτι που κατά τους ανθρώπους της ΠΑΕ είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο, ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα επιχειρήσει να πείσει συμπατριώτες του παίκτες να έρθουν και αυτοί στον Ιστορικό.

Το όνομα που έχει βγει στο προσκήνιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Ιράν, είναι αυτό του Εχσάν Χατζισαφί. Ο 27χρονος πολυθεσίτης, καθώς έχει τη δυνατότητα να παίξει όλη την αριστερή πτέρυγα, αλλά και στον άξονα, φέρεται να έχει προταθεί στους "κυανέρυθρους".

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στην Sepahan εκπνέει και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του. Παλαιότερα έχει παίξει στην Tractor Sazi της χώρας του, ενώ έχει περάσει και από το γερμανικό πρωτάθλημα, από την FSV Frankfurt (2015-2016).

Ο Χατζισαφί είναι 82 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ιράν, με την οποία έχει σημειώσει και έξι γκολ. Σημειώνεται ότι εκπρόσωπός του είναι ο Ρεζά Φαζέλι, ο μάνατζερ του Καρίμ Ανσαριφάρντ και του Σαμέντ Γεσίλ. Το όνομα του Χατζισαφί είχε γραφτεί κατά το παρελθόν για την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, για τον Πανιώνιο ακούγεται και η περίπτωση του Χαμέντ Λακ. Πρόκειται για 27χρονο γκολκίπερ, ύψους 1.94, ο οποίος παίζει στην Saipa. Δεν έχει παίξει ποτέ μακριά από το Ιράν, αφού οι προηγούμενες ομάδες του ήταν οι Saba Battery και Traktor Sazi.

Αυτός έχει καταγράψει μία συμμετοχή με την Εθνική Ιράν. Υπενθυμίζεται βέβαια ότι ο Πανιώνιος έχει ήδη αποκτήσει τερματοφύλακα, τον Σλοβένο Κότνικ, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Γιώργος Μπαντής.

(AP Photo/Rick Rycroft)

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ